Ło matko, 30 chust... Ja Antka nosiłam tylko w jednej.Za to dla młodej mam już dwie, jeszcze myślę o kółkowej "na potem", MT po starszym też czeka... Chyba coś jest z tym, że im dłużej w tematyce chustowej, tym gorzej dla portfela.
![]()
Ło matko, 30 chust... Ja Antka nosiłam tylko w jednej.Za to dla młodej mam już dwie, jeszcze myślę o kółkowej "na potem", MT po starszym też czeka... Chyba coś jest z tym, że im dłużej w tematyce chustowej, tym gorzej dla portfela.
![]()
"Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."
![]()
nosząc Filipa miałam trzy wiązanki i manducę, ale rotacyjnie, max dwie sztuki w tym samym czasie,
mania kolekcjonerska mnie omijała![]()
teraz jestem w ciąży i kiedy weszłam sobie w galerię chustowych fotek stwierdziłam, że nie mam bladego pojecia, co nowemu potomkowi chciałabym kupić (wszystkie poprzednie chusty o zgrozo sprrzedałam).
tyle pięknych chust jest, psiakośćże proces decyzyjny mnie zabije, bo jednak stosik zawierający 30 sztuk to dla mnie abstrakcja.
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Znowu, duuuuużo, za dużo
Co sprzedam, to w to miejsce dwie inne kupię![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Ja nieustannie redukuje stos, sprzedaje 2 ,kupuje 3tym sposobem zredukowalam sie z 12 do 17
![]()
A ja właśnie zeszłam poniżej magicznej liczby 10 i wcale mnie to nie cieszyTeraz muszę szybko wyrównać straty
![]()
A jesteście w stanie powiedzieć, ile kasy macie utopione (hmm, lepiej będzie brzmiało zainwestowane) w chustach?
Ja minimalistycznie. Przy pierwszym dziecku miałam jedną elastyczną i jedną tkaną. Potem uszyłam sobie dwa MT. Teraz mam elastyczną, której prawie nie używam. Krótką do kangurka i plecaka własnie kupiłam Długą na okoliczność kieszonki i 2X za jakiś czas. MT mam z czego jeden w dzierżawie u siostry, a drugi już wrócił bo jej dziecko wyrosło.
z 14 wiązanek zredukowałam się do 10, o kółkowej, pouchach i nosidłach nie wspomnę![]()
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Podłączę się do dyskusjiKiedy Mała D. się pojawiła, sprawiłam sobie taką elastyczną samoróbkę za 60 zł. Teraz z przerażeniem stwierdzam, że mam już 3 kółkowe, 2 wiązane i 1MT. I już zapowiedziałam mężowi, że na gwiazdkę to mi się marzy taki Didymos. Mąż roześmiał się znacząco i wygłosił komentarz "a jedzie mi tu czołg?". A ja się dziwiłam kiedy któraś z forumowiczek napisała, że chusty uzależniają
![]()
ehhhhhh, po redukcji doliczyłam się 23 wiązanek, 1 kółkowej, poucha, 2 nosideł, 3 MT samoróbek... ładna mi redukcjastan przed był podobny alo taki sam
idę stąd
![]()
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
naliczyłam 8 wiązanych i nubigo. myślę o tym, żeby zostawić 3 szmaty. ale jeszcze zobaczymy![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza