dużo za dużo18 długich (3 do odstrzału i myślę czy i co jeszcze), 1 krótka, 1 pouch, yamo i kółkowa nabyta, więc jest ale nie ma
![]()
dużo za dużo18 długich (3 do odstrzału i myślę czy i co jeszcze), 1 krótka, 1 pouch, yamo i kółkowa nabyta, więc jest ale nie ma
![]()
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
1 długaa przez ceny niestety będę tą liczbę zwiększać dość powoli
![]()
Mama VIII 1987 - doradcaAkademii Noszenia Dzieci
CóreczkaII 2012
5 długich, ale to już bardzo dużoA w najbardziej obfitym momencie było 6, ale całe szczęście króciutko
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
w najbardziej chustocholicznym momencie mialam 37 teraz tylko 10 na pamiatke![]()
Jest tego koło 30-stu. Każdy zakup argumentują potrzebą na warsztaty. W domu się nie mieszczą na wyznaczonej półce-wchodzi koło 6-8, więc wywiozłam rzeczywiście w miejsce warsztatów.Tam mam 2 szafki na chusty, laki, nosidła. Po ostatniej wizycie wsadziłam już do 3 szafki.
cztery
hopka wien 5m
nati colorado 5m
vatka maruyamę 4m
vatka jakieś seledynowe cuś, nazwy szukam.
planuje jeszcze LL zieloną herbatę (ale to mój chłop musi do noszenia dorosnąć, wtedy będę miała wymówkę, żeby kupić)...
...i jedna kółkową chociaż...
...i MT...
![]()
Moim światem jest Jędrzej, miłość mojego życia, nasz syn Jakub Nataniel (09.03.2012)...
... i moje pięć szynszyli
Zdaje mi się, że po redukcji stosu wyszło 24 wiązane, 1 kółkowa, 3 MT (+jedno tylko skrojone, nie pozszywane), ergobaby i manduca... Chyba redukcja się nie udała...
kachasek, zaproś mnie do siebie, smoku jeden. obiecuje, ze nie tknę twoich skarbów, ale chciałabym to chociaż z daleka zobaczyćnormalnie oczka mi się świecą
![]()
Moim światem jest Jędrzej, miłość mojego życia, nasz syn Jakub Nataniel (09.03.2012)...
... i moje pięć szynszyli
Mikarin wytrwaj do lipca, jak wrócimy z dojczlandiibędziesz mogła śmiało macać
Ja jeszcze chuścioszka nie mam a 3 tkane i 1 elastyczna leżą w domku [własnie się piorą] - ciekawe co to będzie jak już się "wnoszę" w temat![]()
lipcowe broje Dobrawa 21.07.2012 i Krzesimir 30.07.2014 oraz Gniewosz 19.03.2016 +
Zapraszam do nasmoje broje
mamy cudną jedną, ale może się to zmienić...
tak było z wielo ... na początku starczały flipy i prefoldy ecopi.
teraz chęć wypróbowania czegoś nowego jest nie do przemożenia![]()
Ja chyba wpadłam po uszy w ten jak to nazywacie "chustoholizm"
Mam już 4 długie tkane i 3 kolejne do mnie wędrują...
Ale to taki przyjemny nałóg![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza