niebieskie flamingi prałam ręcznie w prawie zimnej wodzie, ładnie się skróciły (mój rozmiar 4,2 miał po praniu 3,7), rozstępów brak
![]()
niebieskie flamingi prałam ręcznie w prawie zimnej wodzie, ładnie się skróciły (mój rozmiar 4,2 miał po praniu 3,7), rozstępów brak
![]()
2 + 7 (2005-2018)
nie, kupowałam 4,2 i po kilku (nie pamiętam czy po 1 czy 2) noszeniach chusta wróciła do 4,2zachowuje się jak perła
gdy przyszła miała więcej niż 4,2 ale już nie pamiętam, ile dokładnie![]()
2 + 7 (2005-2018)
Rivea 6 n-c ma po pierwszym praniu (w pralce, na recznym, wolne wirowanie) az 5,15 i 5,05 cm, niestety nie wiem, ile miała przed...
Moje niebieskie flamingi po praniu skróciły się jakieś 10 - 20 cm - prałam jak Karusek.
wrzucę je jeszcze raz do pralki, ale jak się zrobi cieplej, bo nie przezyję jak znów bedzie trzy dni schła![]()
Znowu na stronieKtóra jeszcze swojej nie upolowała?
O matko, ale cudeńka... Rivea i Pancy mnie zachwycają... Ale na razie muszę dać sobie na wstrzymanie :/
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
wow, idą jak woda! dostępne też na anglojęzycznej wersji strony. flamingi niebieskie zniknęły w 2 minuty. połowa pancy też wyszła w mgnieniu oka![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Ja mam juz dość no/low-cottonow![]()
A ile masz?
![]()
Zdaje się, że na bazarku będzie się działo!
Też kupiłam, a co! Dają, to bierz, biją - to uciekaj![]()
Pomacam, porównam i się zobaczy...![]()
Na szczęscie pancy i rivea mnie nie ruszają(choć wzór rivei sam w sobie ładny, ale w zamotanej chuście się "traci").