Mam i ja
Niebieskie flamingosy jeszcze się suszą. Ten kolor to błękit, ale jakiś taki ładnyCiężko go określić, ale nie jest "za niebieski". Przynajmniej dla mnie.
Mimo ogólnego zachwytu low-cottonami, flamingosami szczególnie, zostawiłam sobie Riveę no-cotton. Mam porównanie z dmuchawcami i nie zauważyłam różnicy. Tylko początkowo była deskowata. Teraz zmiękła i nosi jak marzenie.
Jednak wolę no-cottony, dużo zyskują po praniu i wymiętoszeniu, a noszą bajecznieLow cottony cudne, mięciutkie, przewiewne i pewnie poszukam takiego dla siebie, jak się drugi dzieć trafi.
Ja tez ma flamingi! Szaro-brazoweDostalam je za maki
Przepiekne, super nosza, tylko maja jakis dziwny zapachPralam w dzieciowym proszku i wydawalo mi sie ok, ale po prasowaniu zapach wrocil
Cos mozecie poradzic?? poza tym, zeby nastepnym razem nie prasowac
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Moje też jeszcze śmierdzą po praniu. To babmbus chyba tak ma. Myślę, że się wywietrzą![]()
Doula
szara LUŚKA wyprana w zimnej wodzie - z wyłączona grzałką - na krótkim programie i bez wirowania - za zgodą właścicielki i poradą Natalii
Długo schnie... nadal wilgotnawa, ale tu też przyczynia się deszczowa i parna pogoda...
Ale widać różnice.... zrobiła się bardziej ściśle tkana... Jak doschnie, to na 100% zamotam moje prawie 12 kg szczęścia![]()
a ja motałam kiedyś plecak prosty w no cottonach elfach, materiał wychodził spod dupki młodego, dziś zamotałam w rivei no cotton też w plecaku prostym i to samo.. w innych chustach tak się nie dzieje. ;/
mi też trafiły się flamingosy szaro-brązowe za maki. Też mają dziwny zapach jakby mokrej waty po praniu i po brązowej stronie są takie nitki trochę nie dociągnięte, które robią takie małe penteleczki, ale afery nie robie. moze to jakiś drugi sort wymiankowy....
poza tym noszą jak marzenie. prosty plecak wychodzi mi chociaż mało doświadczona jestem na razie
U mnie tez nitki z malymi penteleczkamia nawet po jasnej stronie jeden wielki babol
, ale jakos to przezyje
Mi plecak prosty tez sie nie udaje, bo sa za sliskie - moim zdaniem
, a nawet w 2x musze kilka razy dociagac, bo mi maly tanczy jak sam chce
ale i tak ich nie oddam
Sa juz takie mieciutkie, wiec zastanawiam sie jak bedzie po ich zlamaniu
- jezeli jest co lamac
Brak mi doswiadczenia z bambusem czy no-cottonem, wiec nie wiem
![]()
Doula
Śliczni jestescie obojeChusty tez
![]()
flamingi zabawne a rivea elegancka (na Was to mi się nawet spodobała)
bardzo śliskie są te flamingi w motaniu?
bo ja śliskich szmat nie lubię i trochę się boję, ze się z tymi ptakami nie dogadam.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
misunderstanding - piękne zdjęcia,piękne chusty (!!!) i piękne motanie![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Śliczne zdjęcia wakacyjne!!
Jeżeli chodzi o plecack prosty, to nie miałam problemów w Rivei, nic nie uciekało spod pupy.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog