Rzeczywiście! Szybko zeszły!
Ktoś mierzył czas?![]()
Ciekawe, ile no- i low-cottonów na minutę schodzi w takich akcjach...?
Nati powinno (a może już ma?) dla celów handlowych wprowadzić nową jednostkę sprzedażną: nc/h i lc/h...
![]()
Nawet nie wiem, czy nie więcejZ przyzwyczajenia sobie popatrzyłam na ilości na początku. Dużo ich było.
I z przyzwyczajenia załadowałam krótkie flamingi no-cottony do koszyka. Teraz muszę się przespać z tematem, brać czy anulować.
Co człowiek, to opinia. Mi z trio: czerwona lutea, niebieskie flamingosy i szara rivea, najbardziej rivea użytkowo podeszła. Lutea jakaś taka za gruba się wydawała, a flamingosy przegrały w nosności z no-cottonem. Chociaż urodą bezapelacyjnie niebieskie flamingos wygrały.
ja teraz non stop noszę tylko we flamingach, nie wiem, po co mi tyle chust, skoro noszę tylko w jednej..
spodziewałam się, że to no cotton podbije moje serce, low cottona wzięłam tak tylko z ciekawości, z myślą "najwyżej puszczę dalej" i chociaż oby dwie natenczas są dla mnie niesprzedawalne, to flamingi są dla mnie bezkonkurencyjne.
No to kto pomota szare pancy i będzie chciał puścić dalej, to zapraszam na PW
Bo szary.... to ostatnio mój kolor i jakoś ciężko mi LUŚKĘ oddać - a czas już najwyższy![]()
Tak się zastanawiam
Jeśli można było sobie wybrać chustę jaką się chce pisząc maila do Nati to dlaczego dziś taki szał był?![]()
Hihi, trochę to przypomina głęboki PRL, nie sądzicie?"Ludzie, rzucili chusty!!!!"
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
no ja mam tak z pancy NC
i wrażenie sztuczności mija po praniu i pierwszym "zeszmaceniu"
a porównanie posiadam, bo obok leży nieprana rivea - niczym bistorowy podkoszulek![]()
A potem, po praniu, jak kaczuszka!![]()