no bo ja to ze wszystkimi się już wieki całe nie widziałam...
jak się pracuje to tak wychodzi
LM - fajnie, że już za Wami i że wszystko dobrze!
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
to i ja się jeszcze do kompletu
wszystkich witam i pozdrawiam
jak się uda umówić gdzieś w okolicach piątku to i nas Pi zatarga![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
planowy odjazd jutro, a planowy powrót za tydzień. To będzie piękny tydzień i niech żadna pogodynka tego nie neguje!!! bo nie ręczę za siebie![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
wszystkim
olcia u mnie w zasadzie bez zmian![]()
spotkać trzeba się koniecznie. jak nie gromadą to może gdzieś w pół drogitak w Grodzisku np
na bank będę w przyszłą środę do popołudnia![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
hmmm czemu ja dopiero tu wlazłam. Melduje sie z Grodziska Mazowieckiego- no dobra z okolicymamy do Grodziska jakies 1,5km. Na spotkania też chetna tym bardziej ze towarzystwa mi mega brakuje. W sob. jedziemy na wakacje ale od 8mego sierpnia juz ciagle na miejscu.aaaaa i oferuje miejsce na spotkania. Mamy kawalek dzialki, wlasny placyk zabaw i sporą altane
zapraszamy!
olcia - super nius! gratulacje
Agut, witaj u nas!
to piszę ja, ale chustowym wielogłosem
pozdrawiamy z wakacjii z żalem piszemy, że przyszła środa odpada, bo jeszcze nas nie ma.
i, g, m, k i jeszcze parę głosów i głosików![]()
no pewno, że damy się zaprosić, bardzo chętnie
już widzę to szaleństwo Julki
lista imion bardzo długa
Lila, Lena, Zuzia, Ania, Wanda, Kasia, Zosia, Kaja, Maja, Ada, Alicja, Natalia, Laura... jak mi się coś przypomni - mogę dopisać
jak widzisz - dużo ichi jak tu wybrać? a co dzień typ przodujący zmienia się
co dobrze brzmi z Julką?
olcia ja tylko ostrzegam, że Zosia to nie imię - to charakter
pozdrowienia dla wszystkich z augustowskich lasów
g & z
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Julka i Kulka
Zanim urodził się Hektor i mieliśmy problem z imieniem (bo my dla odmiany nie mogliśmy znaleźć imion, które się nam wspólnie podobały) żartowaliśmy, że damy mu na imię Ksenon, a jego hipotetycznemu młodszemu bratu - Halogen.
Ja mam taka koncepcję, żeby dawac dzieciom imiona tego samego pochodzenia, H. i H. mają imiona pochodzenia greckiego. Julia jest imieniem łacińskim, więc pasowałaby np. Natalia lub Laura. Ale to taka moja fiksacja
Agut, ja do Ciebie się piszę, bo mam bliskoMoże świeża krew trochę ożywi towarzystwo i się wreszcie spotkamy.
![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
dzięki LM
Natalia to mocny typ u nas... zanim Jula się urodziła, mieliśmy 2 typy: właśnie Julkę i Natalkę... finalnie została Julka, jak wiadomowięc teraz Natalia mocno rozważana
zobaczymy, co z tego wszystkiego zostanie (o imiona rzecz jasna chodzi)
czy Hektor nadal ma się dobrze?