ja nie mam "pretensji" o pokazanie hobbystycznej strony zjawiskatylko brak mi pokazania, że to nie tylko "zbieranie znaczków". może przeczytam jeszcze raz i znajdę to.
ja nie mam "pretensji" o pokazanie hobbystycznej strony zjawiskatylko brak mi pokazania, że to nie tylko "zbieranie znaczków". może przeczytam jeszcze raz i znajdę to.
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
o to to!
że chustowanie to nie sztuka dla sztuki.
I to nie kwestia pretensji czy sugestia artykułu ideologicznie zaangażowanego tylko proporcji
Mery&Mariu->Fifi&Lilu
http://www.dpp.warszawa.pl/
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
ale to jest zawsze pytanie, kto ma być odbiorcą tekstu.
Polityka to ogólnopolski tygodnik o tematyce absolutnie nie dziecięcej.
Więc jedna z niewielu do tej pory okazja by promować noszenie na tak dużą skalę.
Dziecko jako magazyn ma jednak ograniczoną ilość czytelników do rodziców małych dzieci.
Najbardziej z całego tekstu podobał mi się wątek o latawicy - naprawdę super!
Zupełnie inny wydźwięk niż tekst o zwędzonej jaglance przy zakupie limita.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Aga, my tu na forum to wiemy, ze on nie rozpieszczony tylko lubi byc u mamy. Ale dziewczynom chyba chodzilo ze osoba z zewnatrz moze go odebrac jako rozpieszczonego noszeniem
ja sie wzruszylam przy watku o latawicy. pamietam to dobrze.
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
I ja mam zdanie ja vunia. O promowaniu, prawidłowym noszeniu, zachęcaniu juz jest sporo. A mnie jak bym była laikiem artykuł by zachęcił do zajrzenia do tego fascynującego świata, zawsze jak w Polityce czytam artykuły o czyjejś pasji to potem szukam w necie info bardzoj szczegółowych - jak to jest o co w tym chodzi, czym oni sie pasjonują, może znajdę cos dla siebie![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Lena '07Nina '10
Blanka '12
Gabriel '16
Matilda ‘18
A. 06.14 (*)
https://m.facebook.com/thetwoowls/ -dzieciecy handmejd
Mój świat fotografii - fejsbukowy fanpejdż, zapraszam!![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
pozostaje nadzieja, ze "polityke" czytaja osoby ciekawe swiata i z poczuciem humoru
kto sie zainteresuje, wbije na allegro, na strony sklepow, akademii i trageszulow
jednym zdjeciem i chichotem nad tekstem mozna zrobic wiecej niz kilometrami suchych argumentow
tekst dzieciecy jest to niszowych gazetek dzieciecych.
tekst dla "polityki" to nie moze byc trucie o kieszonce i kangurze.
lepiej byc przedstawionym jako zwariowany swir niz jako dretwy formalny nudziarz - a takie sa txty o przytulaniu i nozkach na zabke
celowo przejawskrawiam w tym poscie
ale pokazanie funu to jest promocja!
Ostatnio edytowane przez v ; 01-06-2011 o 13:23 Powód: rzygi na trucie zamienilam
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ja zadnych pretensji nie mam ; )
po prostu chcialabym zeby ktos o mnie napisal artykul a ten w polityce nie jest o mnie prawie w zadnym calu![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Mery&Mariu->Fifi&Lilu
http://www.dpp.warszawa.pl/
Ba, ja nawet nigdy nie gotowałam jaglanki, a artykuł w jakiejś części mnie opisuje. Pamiętajmy, że nie jest to opis jednej osoby.