Strona 5 z 27 PierwszyPierwszy 1234567891011121315 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 100 z 527

Wątek: MAKI forumowe -- mamy już -- fotki bawełny #44

Chustoholiczka Awatar Filippa
    Miejscowość
    Opole/Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anntenka Zobacz posta
    A poza tym, nawet gdyby mi się nie podobała, to i tak bym ją sobie sprawiła i pewnie zostanie u mnie do końca noszenia i potem w szafie leżeć.
    A po co? Ze względu na sentyment... do forum... do noszenia... do ludzi stąd... do lat niemowlęcych moich dzieci... do tego obezwładniającego uczucia dożywotniej odpowiedzialności za moje dziecko, które to uczucie powaliło mnie w pierwszej dobie po porodzie i depresyjnie przyciskało serce do kręgosłupa przez następne dni żeby potem zamienić się w niezmierzoną miłość... do czasu który tu przesiedziałam... no wogóle do całego chustowania i wszystkiego co z nim związane...
    Pięknie!
    Amen.
    Roch 09.07.2010, Leon 20.05.2013 i Tola 05.01.2015

Chusteryczka Awatar kamuszyca
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anntenka Zobacz posta
    Wiecie, gust jest gust a życie jest życie.

Mi się chusta podoba bo lubię takie "niedopowiedziane" kolory, takie zamglone wzornictwo.

A poza tym, nawet gdyby mi się nie podobała, to i tak bym ją sobie sprawiła i pewnie zostanie u mnie do końca noszenia i potem w szafie leżeć.
    A po co? Ze względu na sentyment... do forum... do noszenia... do ludzi stąd... do lat niemowlęcych moich dzieci... do tego obezwładniającego uczucia dożywotniej odpowiedzialności za moje dziecko, które to uczucie powaliło mnie w pierwszej dobie po porodzie i depresyjnie przyciskało serce do kręgosłupa przez następne dni żeby potem zamienić się w niezmierzoną miłość... do czasu który tu przesiedziałam... no wogóle do całego chustowania i wszystkiego co z nim związane...

O!
    i super ja sobie też chyba jedną chustę zostawię dla potomności, ale wybiorę jakąś najpiękniejszą z pięknych z mojego stosiku, taką, która mi się po prostu podoba. nie będzie miała napisu chusty.info, szkoda, ale chyba to nie będzie miało aż takiego znaczenia dla mnie.

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamuszyca Zobacz posta
    i super ja sobie też chyba jedną chustę zostawię dla potomności, ale wybiorę jakąś najpiękniejszą z pięknych z mojego stosiku, taką, która mi się po prostu podoba. nie będzie miała napisu chusty.info, szkoda, ale chyba to nie będzie miało aż takiego znaczenia dla mnie.
    zawsze mozesz napisac.
    ja tez mialam taki obrus tylko kwiaty byly zotle
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

dla potomnych bedzie moja najukochansza, jak znowu ja bede miec. taka, ktora mi sie najbardziej podoba, mojemu mezu tez
    zgadzam sie z kamuszyca. a napisik se walnac moge, zawsze z boczku, na jakims skrzydelku

matka czworga
    i psa

Domyślnie

strrrasznie mi się ta chusta podoba! skąd się ją bierze??

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

jest wątek gdzie można (chyba jeszcze można nie? ) się do listy dopisać.
    o: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=43199
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Domyślnie

już znalazłam. nie stać mnie . a takie cudo!

Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowa_aleksandria Zobacz posta
    już znalazłam. nie stać mnie .
    noo limit to limit...niestety
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

kiepskie wiazanie bo starszą musiałam przekupić makaronem na obiad a i tak cudowała

Aś, Julek '08 i Alik '11

Miejscowość

Domyślnie

ale modelka jaka piękna
    moim zdaniem chusta zyskuje po zamotaniu, przynajmniej w plecaczku.
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

sliczna ta chusta
    matkooo... atelka, kup sobie jakies widly czy cos, bo jak Ci cora dorosnie, to sie od chlopakow nie odgonisz!!! Sliczna
    Ostatnio edytowane przez pania ; 10-05-2011 o 12:30

Domyślnie

moje wrażenia, jak wyjęłam z pudełka to cchiałam odsyłać albo sprzedawać od razu a teraz już nie jestem taka pewna
    fajna fakturachusty, choć same maki z bliska wyglądają nie za ładnie to zyskują baaardzo dużo z większej perspektywy
    "niebo" chusty gładziutkie i cudownie mięciutkie - prawie jak nino silk prawie...
    maki i trawa natomiast strasznie szorstkie

podsumowując: wizualnie chusta z kategorii dziwna
    jak nosi napiszę więcej jak ponoszę
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

piękna modelka!!! komentarz mój do męża w trakcie oglądania zdjęć - (trzecie zdjęcie) ta dziewczynka nie chciała zostać przywiązana... (czwarte zdjęcie) ale ostatecznie chyba nie było tak źle

a chusta... ten jasny kolor jakiś za ciemny, bury trochę wyszedł... I napisy rzeczywiście mogłyby być ciut rzadziej (nie udzielałam się w wątku wybierającym, więc sama jestem sobie winna ), ale i tak mi się podoba

druga strona taka... katastroficzna - jak zwiastun w jakichś horrorach - krwawe niebo, czarne kwiaty...
    Ostatnio edytowane przez jul ; 10-05-2011 o 12:49
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
    piękna modelka!!! komentarz mój do męża w trakcie oglądania zdjęć - (trzecie zdjęcie) ta dziewczynka nie chciała zostać przywiązana... (czwarte zdjęcie) ale ostatecznie chyba nie było tak źle
    żeby było śmieszniej kolejnośc zdjęc jest odwrotna
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Ale fajna chusta! Bardzo oryginalna, chętnie bym poprzytulała... Ale funduszy (i potrzeby! ), żeby kupić kolejną brak...
    Ostatnio edytowane przez metis1 ; 10-05-2011 o 15:16
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustofanka
    Miejscowość
    Skierniewice

Domyślnie

Po zamotaniu zyskują. Chcę ją coraz bardziej.
    I jak ja mam ograniczyć liczbę chust - co mi się uda coś sprzedać to zaraz kupuję coś nowego?
    Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Chusta piekna ale nie umywa sie do modelki

Chustomanka Awatar Aniika

Domyślnie

Chuscioch potrzebny tej chuscie, bo jak nie ma fotek w akcji, mam potrzebe zjedzenia makowca, tak mi sie jakos z obrusem ta chusta kojarzy, ale tak pozytywnie. Po zarzuceniu noszenia bedzie z niej piekny bieznik!

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

moje dziś doszły...
    i akurat wychodziłam jak przyszedł kurier tak że rzuciłam tylko paczę na kanape po powrocie otwarłam powiesiłam na łuzeczku małek i karmiąc patrzyłam-na moją wyczekaną prawie wymażoną chuste i łzy w oczach miałam, blade to to takie mało energetyczne ech...
    po karmieniu wziełam chuste -fakt miękka -bardzo jak kaczuszka ,miła w dotyku -mnie osobiscie kręci bardzej faktura pola i maków
    jak zamkne oczy i ją trzymam w rękach-wymarzona chusta -tylko ta bladośc i zamglenie!
    wrzuciłam w niepranej Róże na plecy na pare minut-dociąga sie super sama mota-i odziwo zamotana nabiera życia-nie nosiłam dłogo moze z 30 minir 13kg w prostym więc moja opinia o nosności niepełna jest-ale fajnie nosi
    rozpłakała mi się Aniela i niewiele myślac wsadziłam ją w te nieprane maki naszczęscie Aniela z tych nie ciamkających chust dzeci
    i zasneła mi w makowym śnie-o dziwo bo od 19 do 24 mamy koncert płaczowy a tu zasneła wprawde na dworze ale ślicznie spała do 22.30-czyli spała ponad 2godziny tak jak była noszona waży 6kg więc waga piórkowa ale nosi cidnie mota się c=sama -wybacza pośpiech motania i brak współpracy dzecka
    po oitrząśnięciu sie z tego ze taka blada zaczyna mi sie podobać nawet ta bladośc nie są to maki w słoneczny upalny dzeń polskiego lata jest to raczej świt lub chwile po zachodze słonka z zamglonymi polami-jest w niej coś romantycznego, ale i swojskiego taka wieś polska
    jedno jest pewne maki zostają u nas na stałe
    jeszcze je wyprac musze
    mam nadzeje ze ich nie zepsuje bo już je
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Moje też przyszły. Wyciągnęłam je z kartonika. Śliczne, ale rozkładam, rozkładam, rozkładam i .... wyszło 551 cm!->miało być 4.6 docelowo.
    Dla mnie dużo za dużo-zrobił mi się dosłownie tren. Więc bez motania, siup do kartonika. Wsadziłam na bazarek, na wymianę, z myślą kupna nowych, ale zdecydowanie krótszych. Czekam na odp. Nati. Wiem jedno-chcę je z pewnością, bo to są nasze maki!
    Miałam dziesiątki chust w rękach, ale ta jest tak odmienna, że trudno ją zakwalifikować, czy też porównać względem innych.

Uprawnienia umieszczania postów