Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
dla potomnych bedzie moja najukochansza, jak znowu ja bede miec. taka, ktora mi sie najbardziej podoba, mojemu mezu tez
zgadzam sie z kamuszyca. a napisik se walnac moge, zawsze z boczku, na jakims skrzydelku![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
strrrasznie mi się ta chusta podoba! skąd się ją bierze??
jest wątek gdzie można (chyba jeszcze można nie? ) się do listy dopisać.
o: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=43199
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
już znalazłam. nie stać mnie. a takie cudo!
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
kiepskie wiazanie bo starszą musiałam przekupić makaronem na obiad a i tak cudowała
![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
ale modelka jaka piękna
moim zdaniem chusta zyskuje po zamotaniu, przynajmniej w plecaczku.
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
sliczna ta chusta
matkooo... atelka, kup sobie jakies widly czy cos, bo jak Ci cora dorosnie, to sie od chlopakow nie odgonisz!!! Sliczna![]()
Ostatnio edytowane przez pania ; 10-05-2011 o 12:30
moje wrażenia, jak wyjęłam z pudełka to cchiałam odsyłać albo sprzedawać od razu a teraz już nie jestem taka pewna
fajna fakturachusty, choć same maki z bliska wyglądają nie za ładnie to zyskują baaardzo dużo z większej perspektywy
"niebo" chusty gładziutkie i cudownie mięciutkie - prawie jak nino silkprawie...
maki i trawa natomiast strasznie szorstkie
podsumowując: wizualnie chusta z kategorii dziwna
jak nosi napiszę więcej jak ponoszę![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
piękna modelka!!! komentarz mój do męża w trakcie oglądania zdjęć - (trzecie zdjęcie) ta dziewczynka nie chciała zostać przywiązana... (czwarte zdjęcie) ale ostatecznie chyba nie było tak źle
a chusta... ten jasny kolor jakiś za ciemny, bury trochę wyszedł... I napisy rzeczywiście mogłyby być ciut rzadziej (nie udzielałam się w wątku wybierającym, więc sama jestem sobie winna), ale i tak mi się podoba
druga strona taka... katastroficzna - jak zwiastun w jakichś horrorach - krwawe niebo, czarne kwiaty...
Ostatnio edytowane przez jul ; 10-05-2011 o 12:49
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Ale fajna chusta! Bardzo oryginalna, chętnie bym poprzytulała...Ale funduszy (i potrzeby!
), żeby kupić kolejną brak...
![]()
Ostatnio edytowane przez metis1 ; 10-05-2011 o 15:16
Po zamotaniu zyskują. Chcę ją coraz bardziej.
I jak ja mam ograniczyć liczbę chust - co mi się uda coś sprzedać to zaraz kupuję coś nowego?![]()
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
Chusta pieknaale nie umywa sie do modelki
![]()
Chuscioch potrzebny tej chuscie, bo jak nie ma fotek w akcji, mam potrzebe zjedzenia makowca, tak mi sie jakos z obrusem ta chusta kojarzy, ale tak pozytywnie. Po zarzuceniu noszenia bedzie z niej piekny bieznik!![]()
moje dziś doszły...
i akurat wychodziłam jak przyszedł kurier tak że rzuciłam tylko paczę na kanape po powrocie otwarłam powiesiłam na łuzeczku małek i karmiąc patrzyłam-na moją wyczekaną prawie wymażoną chuste i łzy w oczach miałam, blade to to takie mało energetyczne ech...
po karmieniu wziełam chuste -fakt miękka -bardzo jak kaczuszka ,miła w dotyku -mnie osobiscie kręci bardzej faktura pola i maków
jak zamkne oczy i ją trzymam w rękach-wymarzona chusta -tylko ta bladośc i zamglenie!
wrzuciłam w niepranej Róże na plecy na pare minut-dociąga sie super sama mota-i odziwo zamotana nabiera życia-nie nosiłam dłogo moze z 30 minir 13kg w prostym więc moja opinia o nosności niepełna jest-ale fajnie nosi
rozpłakała mi się Aniela i niewiele myślac wsadziłam ją w te nieprane makinaszczęscie Aniela z tych nie ciamkających chust dzeci
i zasneła mi w makowym śnie-o dziwo bo od 19 do 24 mamy koncert płaczowy a tu zasneła wprawde na dworze ale ślicznie spała do 22.30-czyli spała ponad 2godziny tak jak była noszona waży 6kg więc waga piórkowa ale nosi cidnie mota się c=sama -wybacza pośpiech motania i brak współpracy dzecka
po oitrząśnięciu sie z tego ze taka blada zaczyna mi sie podobać nawet ta bladośc nie są to maki w słoneczny upalny dzeń polskiego lata jest to raczej świt lub chwile po zachodze słonka z zamglonymi polami-jest w niej coś romantycznego, ale i swojskiego taka wieś polska
jedno jest pewne maki zostają u nas na stałe
jeszcze je wyprac musze
mam nadzeje ze ich nie zepsuje bo już je![]()
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Moje też przyszły. Wyciągnęłam je z kartonika. Śliczne, ale rozkładam, rozkładam, rozkładam i .... wyszło 551 cm!->miało być 4.6 docelowo.
Dla mnie dużo za dużo-zrobił mi się dosłownie tren. Więc bez motania, siup do kartonika. Wsadziłam na bazarek, na wymianę, z myślą kupna nowych, ale zdecydowanie krótszych. Czekam na odp. Nati. Wiem jedno-chcę je z pewnością, bo to są nasze maki!
Miałam dziesiątki chust w rękach, ale ta jest tak odmienna, że trudno ją zakwalifikować, czy też porównać względem innych.