Lada chwila powinny chyba być fotyCzekam....
Jeżeli ta chusta powinna być aż tak specjalnie traktowana, inaczej niż wszystkie mi znane to wiadomość o tym powinna być na początku tego wątku, a najpóżniej w momencie kiedy maki były wysyłane do osób , które je kupiły. Powinny być odpowiednio oznaczone na metce takim symbolem z raczką w misce. To jest absurdalne. Nie zgodne z prawem konsumenckim.
A tak z nieco innej beczki chciałabym sie zapytać, czu jest ktos kto kilka razy prał lniane maki i dużo w tej chuscie nosi?
Wiecie co, ja mam te maki z lnem i szczerze mowiac to boje sie je wyprac (a raczej wymoczyc). Bo co jak cos mi sie rozejdzie, a Nati nie uzna reklamacji? Jak ja potem ta chuste odsprzedam? Ba, nie wiem czy nawet taka nowa w pudelku ktos mi kupi.Najchetniej bym ja wymienila na bawelne, ale watpie, ze to mozliwe. A oddac chyba juz nie moge tak po prostu bo minelo te 10 dni od zakupu. Smutno mi
![]()
A. 02.2010, T. 06.2012
Ja mam mieszane odczucia, muszę na żywo zobaczyć.
A czy możecie wrzucić zdjęcie lewej strony, pliss![]()
No dobra dziewczyny; acha i sorrki za OT, ale ja mam watpliwosci co do tych dlugosci
Rozumiem, ze po praniu sie skurczy, ale czy w trakcie noszenia sie rozciagnie do poprzednich wymiarow czy nie
???? Ja kompletny laik jestem, moja Ulli po praniu ma 4.35 a wlasnie mierzylam po noszeniu ma 4,75(oba wymiary z jednym skosem) i ta jest dla mnie ok. A Nati Sumerset - miala byc 5,2 a po noszeniu przybywa jej jakies 50cm - no i tu ogony mi sie po ziemii ciagna, wiec troche za dluga... (zaznacze, ze obie to bawelna
) wiec mam problem, ktora dlugosc wziac, 4,6 czy 5,2 - ba ciac za bardzo bym nie chciala, bo nie umiem
, ale ja uwielbiam ogony
![]()
Jestem bardzo ciekawa tego mojego lnu, bo pierwsze wrażenie bawłnianej
Ja lubię takie zgaszone kolory.
Co do napisu to Natalia pisała, że miała obawy czy nie wyjdzie rozmyty. Mnie się podoba. W końcu to forumowy lymyt![]()
kiepskie wiazanie bo starszą musiałam przekupić makaronem na obiad a i tak cudowała
![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
ale modelka jaka piękna
moim zdaniem chusta zyskuje po zamotaniu, przynajmniej w plecaczku.
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
ja tez jeszcze nic nie dostalam ...
a może ktoś ma chęć sprzedać część chusty albo kupić ze mną na spółę? tak sobie myślę o kółkowej...
dziś będzie i mój krótki len![]()
Gabuszka (02.2010)i Wituś (02.2013)
Dziewczyny, dawactu zaraz zdjecia lnu
No co Wy
macie
i nie chcecie sie podzielic
a tak na powaznie, jak mozecie to prosze wrzuccie jakies fotki, bo termin tylko do 15a ja tu w rozterce
- brac - nie brac
, bawelna - len
plizzzz
Mój len tez dzisiaj przyszedł. Prawa strona cudnataka delikatna- jestem miło zaskoczona a lewa taka sobie :/ idzie do prania- bardzo jestem ciekawa jak nosi??
Len się rozłazi ale po praniu wszystko wraca na miejsce, tak miałam w japanie ale i tak bardzo lubiłam tę chustę.
Ostatnio edytowane przez martuszka ; 14-05-2011 o 11:07
Mój len 4.2 przed praniem ma 4.75, nie wiem, jak będzie po praniu, jest taka zamglona, ale ja ostatnio takie lubię, sztywna troszkę, myślę, że powinna szybko zmięknąć.
Przy pawiszczach lnianych to i tak kocyk
Mi się lewa strona akurat też się podoba.