Mnie w kilku miejscach nitki się rozjechały ale może po następnym praniu to zniknie?
W japanie tez czasami mi się rozjeżdżały a po kolejnym praniu to znikało![]()
Mnie w kilku miejscach nitki się rozjechały ale może po następnym praniu to zniknie?
W japanie tez czasami mi się rozjeżdżały a po kolejnym praniu to znikało![]()
Ostatnio edytowane przez martuszka ; 14-05-2011 o 20:44
Dziewczyny z innych for też zamawiają już. Wyczytałam, że mają plany obciąć adres naszej strony![]()
a po obcięciu ile by wyszło wysokości?
bo mnie napis właśnie zniechęca..
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
no i teraz mam niemały problem.. za blada ta chusta mi się wydaje. obiecałam sobie, że bawełny już nie kupię, lnu nie mam, ale len jeszcze bledszy.![]()
Jak obetnę napisy z dwóch stron to będą miały szaliczki hehe
Mis, ja Ci len pokażę za tydzień. Myślę, że jakby co to jeszcze zdążysz zamówić.
Też mi się parę nitek rozjechało, ale w noszeniu nie przeszkadza, bo to baaaaardzo nośna chusta. Wczoraj chodziłam do upadłego i padłam faktycznie, ale na ból nóg. Teraz chusta leży w warkoczu i mięknie. A poczekam chyba z noszeniem w niej na większy ciężarek, bo aż szkoda tej nośności na 9 kg
![]()
Fakt-przykro się robi.
...bo to przecież jest(miał być) limit forumowy a nie chusta jak każda inna...
ale cóż właściciel ma z nią prawo zrobić co mu się podoba
szkoda tylko,że nie mógł to być baaaaaaaaaaardzo limitowany limittak,żeby tylko forumki mogły wejść w jego posiadanie...
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
właśnie, miał być mocno limitowany.. a natkali tego tyle, że jakbyśmy chciały sprzedać z drugiej ręki, to pewnie za jakiś czas te chusty będą chodzić za bezcen.
czy ja wiem, czy to dobra wiadomość, że będę zadowolona..
muszę coś sprzedać, a nie kupować.a sprzedać nie umiem!
Niech obetną napis, podepczą, przefarbuja, wytną maki, naszyją na to stokrotki, aa potem zrobia jedna z tych dziwnych gradacji z w zagranicznym stylu![]()
Nie rozumiem dlaczego obcinają-bo...? Chyba nie ma to podłoża personalnego? A napis...jak ellevil wypuścił "karmę", nie słyszałam aby ktoś ją ciął.
Ach niech sobie tną. Dla mnie napis chusty.info mają sentymantalne znaczenie![]()