Może ktoś już dostał przesyłeczkę?
Ja narazie dostałam info od kuriera że jedzie.
Ale może komuś już wcześniej posłali...
Chwalić się fotami, ale już![]()
Może ktoś już dostał przesyłeczkę?
Ja narazie dostałam info od kuriera że jedzie.
Ale może komuś już wcześniej posłali...
Chwalić się fotami, ale już![]()
Ostatnio edytowane przez Anntenka ; 09-05-2011 o 13:31
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
A kiedy zapłaciłas? I len czy bawełna?
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
To ja w niedzielę. Przelew pewnie pojawił w się w poniedziałek. Ale nie wiem kiedy len był cięty. Może najpierw bawełna.
Ja także czekam na foty. O ile byłam zdecydowana na len, to po zobaczeniu zdjęć dopadły mnie mega wątpliwości. W tym momencie jestem skłonna jestem zmienić na bawełnę
.
ja tez mam potwierdzenie wysłania
Aś, Julek '08 i Alik '11
To ja nic nie mam![]()
ja płaciłam chyba we wtorek albo nawet w poniedziałek
a mnie zdjęcia rozczarowały
ciekawa jestem jak mi się spodoba na żywo i czy szybko zmieni właściciela...
Aś, Julek '08 i Alik '11
mnie się z kolei len bardziej podoba, sama nie wiem...![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
To będziecie się wymieniać![]()
Ja powtórze co napisałam w tamtym wątku, na podstawie amazonii stwierdzam, ze bawełna ma zawsze najintensywniejszy/najładniejszy kolor. I nosi równie dobrze jak len.
Zamówiłam jedno i drugie-na żywo wybiorę,bo też bym się tak bujała-to len to bawełna![]()
Jeszcze raz popatrzyłam na zdjęcia i ostatecznie wzięłam bawełnę. Teraz pozostaje mi czekanie.
Mnie do bawełny dodatkowo przekonał brak konieczności łamania-niestety Tymianek ma już ponad 20 miesięcy, a chust (w tym z lnem) jeszcze kilka dziewiczych na półce leży, a czasu...buuuu... Niemniej ta będzie mieć najprawdopodobniej status (ciekawe na jak długo) niesprzedawalnej.
Ja wzięłam len, zapłaciłam w niedzielę i tez nie mam żadnego info wiec pewnie bawełna pierwsza jest rozsyłana.
Mnie się lewa strona w bawełnie kompletnie nie widzi, za to prawą ma ładniejsze ale i tak wolę len![]()
No i co Dziewczyny??? dalej zadnych newsow nie ma
??? Czyzby kurier w sobote nie pracowal
ciagle sie zastanawiam, ktora bardziej bym chciala, wiec czekam niecierpliwie na fotki![]()
Kurier w sobotę nie pracował
Czekamy do poniedziałku ech.
I znowu dopadły mnie wątpliwości, czy wybór bawełny jest dobry.
I wiecie co...to jest chyba ostatnia chusta, jaką sobie kupiłam. Dlaczego dzieci tak szybko rosną? No dlaczego?
Na szczęście nie mam takich wątpliwościLubię chusty z lnem i to bardzo.
Też myślę, że to moja ostatnia chusta. Chociaż ciekawi mnie tegoroczny no cotton. Ale przede mną przynajmniej rok noszenia. Moje dzieci to urodzone chuściochy. Damiana dalej noszę w chuście. Chociaż coraz rzadziej. A wózka już od dawna ze sobą nie zabieramy.
Zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś dużego MT dla synka.