kurcze, my juz ok m-ca w wielo ale dziś tez pojawiło sie odparzenie...zrobimy ze dwa dni w geterkach i tetrze...może trochę za bardzo z pieluchami poszlałam, bo zafundowałam im kwaskowanie, sodowanie, odtłuszczanie- nie wypłukało sie dobrze czy co???? bo nie zmieniłam ani pieluch, ani płynu (tez piorę w Loveli)...a może to kupa po Bactrimie, który podaje od kilku dnia na chore gardziołkoi niestety dziś przegapiłam i nie zminiłam natychmiast
![]()

i niestety dziś przegapiłam i nie zminiłam natychmiast

Odpowiedz z cytatem

pupa ładna, ale na noc na razie pampek i bepanthen. pozostał Vizir i Miofresh. Jednak unikamy polarku (w nielicznych kieszonkach polarkowych, które mamy wkładke bambusową kładę na wierzch, a nie do środka) i stawiamy na częste zmiany. Był tez okres na samych formowankach (bez otulaczy), ale ciężko tak, oj ciężko... 
)

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach
Niestety ostatnio ciągnie się za nami infekcja w domu już miesiąc i nie mam czasem siły i czasu non stop zmieniać, prać,suszyć, składać, więc czasem zakładam pampki (głównie w nocy), a mąż ładuje pampki na tyłek bez skrupułów. Wystarczą 3 pampki w dzień, a nie daj boże pod rząd! i pawian na pupie gotowy
i nie była pupa czerwona. Winne są chusteczki (mężowi się nie chce latać po ciepłą wodę