Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

no to dwie opcje jak na razie
    czemu choco nie odzywa się, hę? ja chusty muszę przekazać!!

artbutik - widziałam że wygrałaś w sprawie podjazdu dla wózków :-D rano jak szłam do szkoły z córkami, miałąm nawet przyjemność usłyszeć, co Panowie Robotnicy mają do powiedzenia na temat pani z administracji, która nagle kazała im zmienić koncepcję i wybudować podjazd, hahaha
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustofanka Awatar agatha
    Miejscowość
    okolice Warszawy

Domyślnie

Jutro to bardzo moooże się wybiorę - a w przyszłym tygodniu na pewno z raz czy dwa na pewno - dam znać Psa powinnam szkolić w chodzeniu przy nodze, bo pierwsza wystawa za 3 tygodnie!

Chustomanka
    Miejscowość
    Okolice Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    no to dwie opcje jak na razie
    czemu choco nie odzywa się, hę? ja chusty muszę przekazać!!

artbutik - widziałam że wygrałaś w sprawie podjazdu dla wózków :-D rano jak szłam do szkoły z córkami, miałąm nawet przyjemność usłyszeć, co Panowie Robotnicy mają do powiedzenia na temat pani z administracji, która nagle kazała im zmienić koncepcję i wybudować podjazd, hahaha
    Walczyłam ale siły mi opadły i mojego M nasłałam i w sumie to on załatwił z administracją. A Pan Robotnik dziś rano do mnie, że jednak dopiełam swego i że mi to zapamięta, bo musiał wczorajsze kafelki zbijać...no cóż to już nie moja wina. Ale jak widać na załączonym przykładzie jednak 'można było'!!!

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

hmm.. Pan Robotnik z tej samej druzyny, co musiala moją klatjke schodowa przemalowac, hahaha jak obok nich przechodze, czyli min. 6-8 razy dziennie to zerkaja na mnie i widze, ze dobrze pamietaja nielatwo było tamten zjadliwy kolor zamalowac, hahaha!!!
    musimy sie przed nimi afiszowwac RAZEM, to im robota szybciej moze pójdzie, gdy cisnienie im bedziemy podnosic

w sprawie pt napisalam priva..
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka Awatar Me'shell
    Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    hmm.. Pan Robotnik z tej samej druzyny, co musiala moją klatjke schodowa przemalowac, hahaha jak obok nich przechodze, czyli min. 6-8 razy dziennie to zerkaja na mnie i widze, ze dobrze pamietaja nielatwo było tamten zjadliwy kolor zamalowac, hahaha!!!
    musimy sie przed nimi afiszowwac RAZEM, to im robota szybciej moze pójdzie, gdy cisnienie im bedziemy podnosic
    chyba się przeprowadzę do Pruszkowa, w Wasze okolice! dobrze mieć takie skuteczne społeczne sąsiadki, a może dołożyłabym swoje 3 grosze, bo nam sie udało zmusić spółdzielnię do wymiany zarośniętych rur w kotłowni

Sylwia - spotkanie w środę jak dla mnie super
    Zosia 25.02.2010
    Tosia 25.01.2013

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

no, nie! ja stanowczo protestuję!
    przeprowadź się do mnie - rury ok, administracja ok, winda jest, plac zabaw, klatka ładnie umalowana, a wokół domu dwa piękne podjazdy

na środę piszę się i ja

Domyślnie

Ja też mogę w środę, ale wtedy z dwójką, więc potencjalne szaleństwo. Z drugiej strony prawdopodobnie w obcym miejscu Hektor będzie mniej ...khm... ekspansywny i asertywny
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

ekhem

wyluzuj, LM - przecież nikt nie marudził... prawda?
    czy jednak...

Uprawnienia umieszczania postów