Strona 59 z 231 PierwszyPierwszy ... 949515253545556575859606162636465666769109159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,161 do 1,180 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

mi - zawsze rozszyfrujesz czego mi trzeba od ŁÓdzkiego, blisko do LUdzkiego :-D przyda sie na wigilie ..

edit - nie udały mi się knedle góra ciasta wylądowała w koszu, a na obiad była pizza..
    Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 15-09-2010 o 17:32
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustofanka Awatar endurka
    Miejscowość
    radziejowice/grodzisk maz.

Domyślnie

sylvia, w GM to ja bywam prawie codziennie, bo nam na wsi nudno

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

dziewczyny, włąśnie wyszła od nas pediatra... jula nadal zasmarkana + dodatkowo rzęzi i kaszle powiedziała, że to wirusówka, ale skoro kaszle, to zaraża...
    nie chcę Was i Waszych szkrabów pozarażać, więc niestety, z bólem serca, muszę odpaść...
    mi. - jak chcesz zobaczyć Tuli i aprosasa, to może po drodze do LM podjedziesz do mnie po szmatki?

Domyślnie

Ja to knedli w ogóle nie umiem I nawet nie próbuję, bo moja ciocia nieboszczka robiła pyszne knedle, ale prócz jej knedli większosc jest raczej średnia. To wcale nieproste. Ale za to dziś nasza wspaniała Pani Ula w czasie drzemki Hektora zrobiła pierogi z kapustą i grzybami, z prawdziwków co w naszym lesie się wysypały. Pyyyychaaaa.
    Olcia, szkoda, ale taki sezon, jesienią dzieciaki zaglutane.
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

oj... Olcia... szkoda wielka...
    nie będę się deklarować, że wpadnę, bo wiem, że się nie wyrobię

LM, grzyby są u Ciebie? aha! bo ja pragnę iść na grzyby i nazbierać jak najwięcej. może zatem w Wasze okolice wyskoczymy w weekend? w sensie, w niedzielę, no bo w sobotę to zlot jest

Domyślnie

Pogoda taka, że grzyby wszędzie. Ale nad Zal. Sulejowskim są doskonałe grzybne lasy, teść tam kosi grzyby kosą
    A nasze prawdziwki są bardzo nasze - z lasu na naszej działce (sadzonego) Co rośnie w okolicznych lasach to nie wiem.

Edit: zapomniałam, że Ty tylko na 1 dzień na zlot.
    Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 15-09-2010 o 20:15

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

w związku z tym, że dziś knedle mi się wymknęły spod kontroli, możliwe, że jutro przywiozę ciasto ze śliwkami.. to trudniej zepsuć, a śliwek mam dużo :/

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

a ja chyba do rana będę chuchać na pokrowiec fotelikowy żeby wysechł do jutra
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Domyślnie

Farelka albo nawet suszarka do włosów - tylko podsusz dziś, to do rana powinno być ok. Idę spać, bo dziś masakryczny wieczór sam na sam z 2 dzieci...
    Choco, to rozumiem, że się pojawicie

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LittleMonster Zobacz posta
    Farelka albo nawet suszarka do włosów - tylko podsusz dziś, to do rana powinno być ok. Idę spać, bo dziś masakryczny wieczór sam na sam z 2 dzieci...
    Choco, to rozumiem, że się pojawicie
    nastawiam się na tak oby mi się kierowca nie zbiesił

a my dziś mieliśmy rocznicę ślubu i Pi nawet pamiętał i nawet kupił czekoladki, szampańskie wino musujące i kwiata w doniczce a ja zapomniałam

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

najlepsze życzenia

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    najlepsze życzenia
    dziękujemy

Chustoholiczka

Domyślnie

EJ DZIEWCZYNY, DZIEWCZYNY

żądałyście dystansu a same go nie macie szkoda, że nadal nie zrozumiałyście tamtej mojej wypowiedzi ale cóż, nie można wymagać zbyt wiele.

Kiedyś padła propozycja, aby przenieść ten wątek na właściwe miejsce, czyli do działu spotkań i jakoś upadła, ciekawe czemu

Jeśli według was każdy winien padać na kolana przed każdym kto choć odrobinę pomocy udzieli innej mamie, to całe forum nic innego by nie robiło, tylko sobie dziękowało i padało na kolana.
    Zresztą jakoś żadna z was nigdy się też nie pokwapiła podziękować mnie, za to, że ZA DARMO przytargałam cały swój majdan, ale cóż widocznie to działa tylko w jedną stronę (jak i żądanie dystansu).

A smrodliwie będzie dopóty, dopóki część z forumek nie osiągnie pełnoletniości

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

cobra - dziękuję Ci że za darmo przytargałas swój majdan.
    że też ci sie tak chce dziewczyno..

niech nikt nie próbuje mi za targanie mojego majdanu dziękować ja to po prostu strasznieee lubie :-D

Wracając do ważnych spraw: już za chwileczkę już za momencik spotkanko!!!! ja już w blokach..ale ... bez ciasta :/ wybaczycie?

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

a ja mam nowiutkie bambusowe avocado - Pan Kurier właśnie wyszedł miał Chłopak wyczucie, co?
    Izu! nastaw się na sesję

Chustonoszka

Domyślnie

To ja oficjalnie zapytam kiedy nastepne spotkanie?
    Dziś się nalazilam chusta ma w sobie cos magicznego na każdym kroku mnie zaczepiali zagadywali śpiącego gluta, usmiechali itp itd z jednym nieznajmoym panem ucięłam sobie miłą pogawędkę na peronie tak go chusta zachęciła... Tylko wróciłam wykończona jakbym maraton zrobiła ale to wina mojej morfologii. :/

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

buuuu... a mnie nie ma na spotkaniu... no bardzo mi szkoda... tak chcialam, nawet z mym małżonem wynegocjowałam auto na dziś, i co? i Jula się kuruje...
    no nic to...
    może w przyszłym tyg. następne spotkanie? Jula powinna być zdrowa...
    i baaardzooo, bardzo bym chciała zobaczyć mi. avokado i Izy indio... baaardzooo...
    nie mówię już o tym, że ominęło mnie oglądanie pięknej Heleny :/
    LM - a w ogóle jak się czujesz?

Domyślnie

Hehe, aktualnie czuję się jakby przebiegło po mnie stado bawołów Na na stępne spotkanie Hektora nie zabieram, to nadmiar wrażeń i dla mnie i dla niego.
    Dziewczyny, przepraszam za ewentualne szkody na ciele i duchu, których Wasze dzieci mogły doznać od mojego Diabełka
    Było bardzo miło, choc trochę głośno .
    mi. wyślij mi (w sensie mnie ) na pw namiar na tę specjalistkę, zastanowię się co dalej.

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    a ja mam nowiutkie bambusowe avocado - Pan Kurier właśnie wyszedł miał Chłopak wyczucie, co?
    Izu! nastaw się na sesję
    nasz listonosz chyba miał mniej precyzyjne informacje o terminie naszego spotkania niż Twój Pan Kurier, gdyż indio zostało dostarczone podczas mojej nieobecności i czekało jak wróciłam
    jest.... no jak by to ująć... jest... N I E B I E S K I E
    a propos sesji - bardzom ciekawa zdjęć, chusta chustą, ale ta kurtka, hahahahaha

LM - bawoły... właśnie się zastanawiam, czy nadal się tak upierać przy zaproszeniu Was wszystkich na kawkę do siebie :-D no dooobra... będe dzielna, nadal zapraszam

endurka - co Cię zatrzymało??
    olcia, sylvia - nie wiem, czy już w przyszłym, ale NA PEWNO NIEBAWEM

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

otóż,
    Droga LM - ja jestem po spotkaniu zachwycona, a ten hałas u Ciebie był niczym w porównaniu z tym, którego doświadczam dwa razy w tygodniu
    olciu, LM jest w takiej kondycji, że trudno uwierzyć, że jest podwójną Mamą - w tym 6ciotygodniowej Hel. Czyli, że jest świeżo po ciąży oraz - mam dla Cię nalepkę do auta
    Izu, zdjęcia zaraz wsadzę (Dziewczyny - mogę do wątku z zielonymi chustami?) oraz ja w ogóle się z Tobą za śniadanko nie rozliczyłam

suri - będziesz w sobotę na zlocie?
    choco - czy ja mam CI coś wziąć na sobotę? chcesz obczaić tę osłonkę? czy kiedy indziej?

endurko, właśnie - cóż się stało?

Uprawnienia umieszczania postów