mi - zawsze rozszyfrujesz czego mi trzebaod ŁÓdzkiego, blisko do LUdzkiego :-D przyda sie na wigilie ..
edit - nie udały mi się knedlegóra ciasta wylądowała w koszu, a na obiad była pizza..
![]()
mi - zawsze rozszyfrujesz czego mi trzebaod ŁÓdzkiego, blisko do LUdzkiego :-D przyda sie na wigilie ..
edit - nie udały mi się knedlegóra ciasta wylądowała w koszu, a na obiad była pizza..
![]()
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 15-09-2010 o 17:32
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
dziewczyny, włąśnie wyszła od nas pediatra... jula nadal zasmarkana + dodatkowo rzęzi i kaszlepowiedziała, że to wirusówka, ale skoro kaszle, to zaraża...
nie chcę Was i Waszych szkrabów pozarażać, więc niestety, z bólem serca, muszę odpaść...
mi. - jak chcesz zobaczyć Tuli i aprosasa, to może po drodze do LM podjedziesz do mnie po szmatki?
Ja to knedli w ogóle nie umiemI nawet nie próbuję, bo moja ciocia nieboszczka robiła pyszne knedle, ale prócz jej knedli większosc jest raczej średnia. To wcale nieproste. Ale za to dziś nasza wspaniała Pani Ula w czasie drzemki Hektora zrobiła pierogi z kapustą i grzybami, z prawdziwków co w naszym lesie się wysypały. Pyyyychaaaa.
Olcia, szkoda, ale taki sezon, jesienią dzieciaki zaglutane.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
oj... Olcia... szkoda wielka...
nie będę się deklarować, że wpadnę, bo wiem, że się nie wyrobię
LM, grzyby są u Ciebie? aha! bo ja pragnę iść na grzyby i nazbierać jak najwięcej. może zatem w Wasze okolice wyskoczymy w weekend? w sensie, w niedzielę, no bo w sobotę to zlot jest![]()
Pogoda taka, że grzyby wszędzie. Ale nad Zal. Sulejowskim są doskonałe grzybne lasy, teść tam kosi grzyby kosą
A nasze prawdziwki są bardzo nasze - z lasu na naszej działce (sadzonego)Co rośnie w okolicznych lasach to nie wiem.
Edit: zapomniałam, że Ty tylko na 1 dzień na zlot.
Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 15-09-2010 o 20:15
w związku z tym, że dziś knedle mi się wymknęły spod kontroli, możliwe, że jutro przywiozę ciasto ze śliwkami.. to trudniej zepsuć, a śliwek mam dużo :/
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
a ja chyba do rana będę chuchać na pokrowiec fotelikowy żeby wysechł do jutra![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Farelka albo nawet suszarka do włosów - tylko podsusz dziś, to do rana powinno być ok. Idę spać, bo dziś masakryczny wieczór sam na sam z 2 dzieci...
Choco, to rozumiem, że się pojawicie![]()
najlepsze życzenia![]()
EJ DZIEWCZYNY, DZIEWCZYNY
żądałyście dystansu a same go nie macieszkoda, że nadal nie zrozumiałyście tamtej mojej wypowiedzi ale cóż, nie można wymagać zbyt wiele.
Kiedyś padła propozycja, aby przenieść ten wątek na właściwe miejsce, czyli do działu spotkań i jakoś upadła, ciekawe czemu
Jeśli według was każdy winien padać na kolana przed każdym kto choć odrobinę pomocy udzieli innej mamie, to całe forum nic innego by nie robiło, tylko sobie dziękowało i padało na kolana.
Zresztą jakoś żadna z was nigdy się też nie pokwapiła podziękować mnie, za to, że ZA DARMO przytargałam cały swój majdan, ale cóż widocznie to działa tylko w jedną stronę (jak i żądanie dystansu).
A smrodliwie będzie dopóty, dopóki część z forumek nie osiągnie pełnoletniości![]()
cobra - dziękuję Ci że za darmo przytargałas swój majdan.
że też ci sie tak chce dziewczyno..
niech nikt nie próbuje mi za targanie mojego majdanu dziękowaćja to po prostu strasznieee lubie :-D
Wracając do ważnych spraw: już za chwileczkę już za momencik spotkanko!!!! ja już w blokach..ale ... bez ciasta :/ wybaczycie?
a ja mam nowiutkie bambusowe avocado - Pan Kurier właśnie wyszedłmiał Chłopak wyczucie, co?
Izu! nastaw się na sesję![]()
To ja oficjalnie zapytam kiedy nastepne spotkanie?
Dziś się nalazilam chusta ma w sobie cos magicznego na każdym kroku mnie zaczepiali zagadywali śpiącego gluta, usmiechali itp itd z jednym nieznajmoym panem ucięłam sobie miłą pogawędkę na peronie tak go chusta zachęciła... Tylko wróciłam wykończona jakbym maraton zrobiła ale to wina mojej morfologii. :/
buuuu... a mnie nie ma na spotkaniu... no bardzo mi szkoda...tak chcialam, nawet z mym małżonem wynegocjowałam auto na dziś, i co? i Jula się kuruje...
no nic to...
może w przyszłym tyg. następne spotkanie? Jula powinna być zdrowa...
i baaardzooo, bardzo bym chciała zobaczyć mi. avokado i Izy indio... baaardzooo...
nie mówię już o tym, że ominęło mnie oglądanie pięknej Heleny :/
LM - a w ogóle jak się czujesz?
Hehe, aktualnie czuję się jakby przebiegło po mnie stado bawołówNa na stępne spotkanie Hektora nie zabieram, to nadmiar wrażeń i dla mnie i dla niego.
Dziewczyny, przepraszam za ewentualne szkody na ciele i duchu, których Wasze dzieci mogły doznać od mojego Diabełka
Było bardzo miło, choc trochę głośno.
mi. wyślij mi (w sensie mnie) na pw namiar na tę specjalistkę, zastanowię się co dalej.
nasz listonosz chyba miał mniej precyzyjne informacje o terminie naszego spotkania niż Twój Pan Kurier, gdyż indio zostało dostarczone podczas mojej nieobecności i czekało jak wróciłam
jest.... no jak by to ująć... jest... N I E B I E S K I E
a propos sesji - bardzom ciekawa zdjęć, chusta chustą, ale ta kurtka, hahahahaha
LM - bawoły... właśnie się zastanawiam, czy nadal się tak upierać przy zaproszeniu Was wszystkich na kawkę do siebie :-D no dooobra... będe dzielna, nadal zapraszam
endurka - co Cię zatrzymało??
olcia, sylvia - nie wiem, czy już w przyszłym, ale NA PEWNO NIEBAWEM![]()
otóż,
Droga LM - ja jestem po spotkaniu zachwycona, a ten hałas u Ciebie był niczym w porównaniu z tym, którego doświadczam dwa razy w tygodniu
olciu, LM jest w takiej kondycji, że trudno uwierzyć, że jest podwójną Mamą - w tym 6ciotygodniowej Hel. Czyli, że jest świeżo po ciążyoraz - mam dla Cię nalepkę do auta
Izu, zdjęcia zaraz wsadzę (Dziewczyny - mogę do wątku z zielonymi chustami?) oraz ja w ogóle się z Tobą za śniadanko nie rozliczyłam
suri - będziesz w sobotę na zlocie?
choco - czy ja mam CI coś wziąć na sobotę? chcesz obczaić tę osłonkę? czy kiedy indziej?
endurko, właśnie - cóż się stało?