Od razu zakładasz, że urosłam
... i niestety masz rację
Strasznie ciężko się zaczyna robić, melon przeszkadza na każdym kroku, spodnie ciasne. Dobrze, że wyprzedaż była w HMie, bo bym chyba w prześcieradle chodziła.
Też się cieszę, że będę![]()
Od razu zakładasz, że urosłam
... i niestety masz rację
Strasznie ciężko się zaczyna robić, melon przeszkadza na każdym kroku, spodnie ciasne. Dobrze, że wyprzedaż była w HMie, bo bym chyba w prześcieradle chodziła.
Też się cieszę, że będę![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
czyli następne spotkanie u Ciebie?![]()
znalazłam okulary
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
ooooo!
gdzie były???![]()
suuper było
szkoda tylko, ze deszcz mi Elę troche zdenerwował, ale i tak stwierdziła ze jej się podobało
no i goszcze dwie chusty, z czego sie niezmiernie ciesze !!
LM - no ale w zoo (bo ono zaraz jak sadze bedzie) jeszcze nie bede musiala Twojej chusty przekazywac dalej?? na ile ją do nas wpuściłas?
mi - pozdrowienia![]()
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 06-07-2010 o 20:18
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
dzięki
spotkanie miłe - jak zawsze. tylko ja ciągle jakaś tąpnięta i nie tego jestem... sama nie wiem czemu![]()
Ostatnio edytowane przez mi. ; 06-07-2010 o 20:26
dzięki dziewczyny za spotkaniebardzo pozytywnie mnie nakręcają te nasze pogaduchy
Tati padła w aucie i śpi cały czas a ja z rozrzewnieniem wspominam kieszonkę z 3,7 pięknego agave
Izu, ja już łapki na indio zacieram więc się nie przyzwyczajaj
hmm no są tacy co dość blisko mają![]()
Ostatnio edytowane przez choco ; 06-07-2010 o 19:57
choco - ja JUŻ się przyzwyczaiłama propos - nie powiedziałas nam gdzie znalazłas okulary
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
właśnie, właśnie!
w łóżeczku Tatiwidać jak używane, ale szukałam tam też
głupia jestem jak nie wiem comyślę, liczę, szukam. no nie może mi agava z głowy wyjść
![]()
no ba!
zwłaszcza, że 3,7 wystarcza na tyle dobrego...![]()
Izu, odświeżyłaś już znajomość z komunikatorem
dziewczyny walnijcie mnie w łeb, ja NIE MOGĘ kupić nowej chusty![]()
A dogadajcie się między sobą. Z całą pewnością przez kilka miesięcy mi to indio potrzebne nie będzie. Ja bym proponowała powiedzmy + - 1 miesiąc u każdej?
I napiszę tutaj to, co mówiłam do Izy, coby do wszystkich trafiło - w miarę możliwości ograniczcie "niepotrzebne" pranie, tzn. jesli brudna, zapocona - ok, ale nie tylko po to, żeby wyprać. Jak będzie do mnie wracała, to ostatnia niech jej NIE PIERZE, bo ja ją i tak upiorę w swoich środkach, więc po co dublować.
I ona ma ze 2 leciutko wyciągnięte nitki, jak to indio, więc nie schizujcie jak coś zobaczycie.
Według mojej obecnej wiedzy chusta ma trafić do Izy, Choco i Mi. (kolejność do ustalenia, teraz jest u Izy), dawajcie proszę znać o transferach, żebym wiedziała u kogo jest.
Wiecie, takie matkowe spotkania to bardzo w duchu kontinuum są
Edit
Ale kto mówi o nowejKup używkę
![]()
Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 06-07-2010 o 21:29
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
hexi - lepiej do galerii
choco, ja to sądzę, że wcale nie jest tak, że możesz kupić agavę... Ty MUSISZ
endurka - rozumiem Cię doskonale - Kajetan zasnął 20 minut po powrocie i jeszcze się nie obudził na cokoliwiek więcej niż szybka przezsenna przepitka...
ja chętnie poużywam Indio, ale mogę być trzecia, bo ono wąskie - to poczekajmy aż Kajetan usiądzie![]()
littlemonster - hahah, fajna rada
hexi - do galeriiale wiesz.. tylko te ładne
mi - ależ Kajetan zaraz usiądzie
a Gaja pospała chwilkę, a następnie kontynuowała aktywności. Nie wiem, co mogłoby zmęczyć moje dziecko tak, żeby padło..
ja się zawzięłam i zrobiłam plecak z krzyżem bez węzła z przodu! tak mnie zainspirowało spotkanie z Wami. szkoda, że nie umiem go zrobić wysoko, raczej się nie da chyba..