ja też platonicznie kocham elleville
Czuję się jakbym na forum szukała miłości i ją znalazłam..tralalla..
mam nadzieję leci do mnie Deli LE i ciułam pieniądze na ( mam nadzieję że je dostanę!!!) greentrio...
ja też platonicznie kocham elleville
Czuję się jakbym na forum szukała miłości i ją znalazłam..tralalla..
mam nadzieję leci do mnie Deli LE i ciułam pieniądze na ( mam nadzieję że je dostanę!!!) greentrio...
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
mowisz, ze bede cie miala na sumieniu?![]()
Mam na imię Marta i jestem ellevilloholikiem
Mam grypę żołądkową- nawet kroplówę biorę, złośliwy listonosz przyniósł awizo zamiast chusty..ale kochany M pobiegł na pocztę..i tu sie moja miłość do niego kończy bo...odpakował kopertęz ciekawości jak wygląda chusta!!
Dzieć śpi więc ja siedzę owinięta w moje Deli LE...boszz..jakie ono cudne.będzie się ciężko dociągać, ale jak dociągnę- to nie puści
Kocham moje jade.
pondo kochana, ale zapodaj sie ze zdjeciem w tej chuscie, bo ja co prawda ciulam na storcha, ale moze zdradze go z elle)
czemu te chusty sa fajniejsze niz inne??![]()
Czy ja się Ciebie pytam Green czemu kochasz swego M??
Bo wiesz(po prostu) ,że to najlepszy, niepowtarzalny, przystojny egzemplarz.Taka jest moja Deli![]()
wg mnie bardziej taki swiezy:
![]()
dzieki, ale kurka....![]()
tulipowna, chyba gdzies widzialam twoje konopie farbowane na zielono - mam nadzieje, ze dobrze kojarze: czy ta zielen moze byc taka ciepla? wiem, zboczona jestem![]()
Mam Jade.Gdyby Ellevill wypuścił Jade w brązie/czekoladzie bez wahania brałabym kolejną
Uwielbiam ją za fakture,chropowatość,wzór i kolor![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Rany dziewczyny, toż ja tutaj za chwilę zawału dostanęCudne i poza zasięgiem
![]()
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)
Kachna na moim monitorze zdjęcie Zary Frash, które wkleiłaś oddaje kolor bardzo wiernie, z fotka poniżej jest moim zdaniem w zbyt intensywnej zieleni. Fresh ( pomimo nazwy ) nie ma wcale tak świeżego odcienia. poszukam czegoś w swoich zdjęciach i wkleje jak znajdę.