Aniu gratuluję odkrycia taniej kieszonki.Aż sama jej spróbuję.
Masz fiolecik?
![]()
Koniecznie zmień na stronce opis, że to nie PUL. Lepiej nie wprowadzać ludzi w błąd. Rzetelny opis to podstawa.A gdzie pieluszka jest produkowana? Nie znalazłam tej informacji, albo przeoczyłam. I o co chodzi z tą zimną wodą?
Czy gdzieś w necie jest strona producenta tych pieluszek?
Boleć może wiele rzeczy, między innymi to, jak uprzedzają się do człowieka osoby, które prawie Cię nie znają - i tylko dlatego, że na przykład jesteś ich konkurencją. Ale taki jest ten świat, zawiść była, jest i będzie (niestety).
A to, że znalazłaś tanią kieszonkę to super. Może dzięki temu jeszcze więcej osób przekona się do wielo i kiedyś będą leżały na półkach sklepów (mam taką nadzieję).
A ceny pieluszek szytych? Tak jak napisałaś sprowadzamy materiały z zagranicy, kupujemy w ilościach minimalnych, wiele czynników się na to składa, że mamy ceny jakie mamy. Mam nadzieję, że kiedyś powstaną firmy produkujące pieluszki wielorazowe w polsce i ceny będą wtedy mogły być naprawdę przystępne.
Poza tym wydaje mi się, że każdy produkt znajdzie odbiorcę (tańszy, czy droższy) a to dlatego, że każdy lubi coś innego.![]()