Pokaż wyniki od 1 do 20 z 205

Wątek: Naughty Baby, kieszonka (chinki)

Widok wątkowy

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Aniu gratuluję odkrycia taniej kieszonki. Aż sama jej spróbuję. Masz fiolecik?

Koniecznie zmień na stronce opis, że to nie PUL. Lepiej nie wprowadzać ludzi w błąd. Rzetelny opis to podstawa. A gdzie pieluszka jest produkowana? Nie znalazłam tej informacji, albo przeoczyłam. I o co chodzi z tą zimną wodą?

Czy gdzieś w necie jest strona producenta tych pieluszek?

Boleć może wiele rzeczy, między innymi to, jak uprzedzają się do człowieka osoby, które prawie Cię nie znają - i tylko dlatego, że na przykład jesteś ich konkurencją. Ale taki jest ten świat, zawiść była, jest i będzie (niestety).

A to, że znalazłaś tanią kieszonkę to super. Może dzięki temu jeszcze więcej osób przekona się do wielo i kiedyś będą leżały na półkach sklepów (mam taką nadzieję).

A ceny pieluszek szytych? Tak jak napisałaś sprowadzamy materiały z zagranicy, kupujemy w ilościach minimalnych, wiele czynników się na to składa, że mamy ceny jakie mamy. Mam nadzieję, że kiedyś powstaną firmy produkujące pieluszki wielorazowe w polsce i ceny będą wtedy mogły być naprawdę przystępne.

Poza tym wydaje mi się, że każdy produkt znajdzie odbiorcę (tańszy, czy droższy) a to dlatego, że każdy lubi coś innego.
    Ostatnio edytowane przez yetta ; 31-10-2009 o 23:50
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Uprawnienia umieszczania postów