Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 60 z 205

Wątek: Naughty Baby, kieszonka (chinki)

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Dotarły do mnie psotne pieluszki, dopiero wyprane, jeszcze nie testowane, ale podobają mi się. Tylko wkładki jakieś cienkie, cieńsze niż w BG na przykład. Polarek bardzo milutki (yyy, znaczy polar miły, naczytałam się właśnie wątku o zdrobnieniach ). Napiszę więcej, jak Zocha siknie
    Co dwa lata przewrót świata
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
    "Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

Wkładki mają bardzo podobną chłonność do BG. Jednak taką 100% chłonność uzyskują po 4-6 praniach.

To czkeam niecierpliwie na zasikanie przez Małą
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

Co mi się w tych pieluchach podoba:
    - ślepe rzepki
    - milutki polar
    - szybko schną
    - jak założe mojej 6 miesięczniaczce podwójną wkładkę to wytrzymują całą noc
    - cena!
    W przyszłym miesiącu dokupie więcej
    Ostatnio edytowane przez anmuszka ; 23-10-2009 o 18:42

Chusteryczka
    Miejscowość

Domyślnie

a ja teraz próbuję sobie dopasować wasze nicki do nazwisk z zamówień

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Hehe, jak pracowałam w księgarni internetowej, to kiedy np. zamawiał ktoś z gazetową pocztą, to szłam sprawdzać, czy i co na forum pisze
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

u mnie jest imie w nicku wiec chyba latwiej dojsc

Chustonoszka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie Ja też już mam

Do mnie tez dotarły,jak tylko wylazłm z poczty to otworzyłam, młody bawił się całą droge do przedszkola, chyba mu się spodobały

Dla mnie ( jeszcze nie testowane ), bardzo miłe pierwsze wrażenie ( nie spodziewałam się super jakości za tą cene, choć wiedziałam, że Ania raczej badziewia nie sprzedaje ).

Pul mięciutki,polarek milutki,rzepy wydaja się być w porządku, a wkładki wg mnie bardzo fajne i dwie tej samej wielkości

Tylko pytanko, bo zalecaja pranie w zimnej wodzie, ja mam zamiar je prac na 60 st,mam nadzieje,ze nic sie im nie stanie
    Poza tym pierwsza pieluszka jaką widze, której przedni rzep jest przeszyty przez warstwe pul i polarku czy to zaleta czy wada nie wiem,musze potestować
    Mama Kasi i Kuby

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annamamaalexa Zobacz posta
    Tulipowna: coś się kroi ?
    nieee, jeszcze nieee, ale tak sie przymierzam psychicznie

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

madzik - ja wyprałam w 60 i żyją.
    aniu - ja jestem ta co odbierała pieluszki osobiscie koło Reduty

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annamamaalexa Zobacz posta
    To czkeam niecierpliwie na zasikanie przez Małą
    Nie no, porażka, pielucha sucha całe popołudnie i wieczór na noc nie zaryzykuje, poczekam aż wkładki osiągną właściwą chłonność. Relację zdam jutro.
    Ale bardzo fajnie się układa na pupie.

Tylko też mnie zastanowiła ta zimna woda, zwykle piorę na 50-60, nie pamiętam, ile teraz dałam, ale nic się nie stało.

P.S. Założyłam Zosi pieluchę (Wonderooska) i piżamkę po kąpieli, a Zoś nagle zaczyna się awanturować, że chce "inną". Okazało się, że chodzi o pieluchę. Obiecałam, że rano założymy, więc na razie ulokowała w niej plastikowego aniołka, żeby spał.
    To nie pielucha dla niegrzecznych dzieci, tylko dla aniołów!
    Ostatnio edytowane przez Iwka ; 23-10-2009 o 20:43
    my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014

Chustoguru Awatar Iwka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Jakieś dziwne te pieluchy - przez pół dnia była sucha
    A serio - chłonne i fajne. Polecam. Myślę, że dokupię jeszcze, jak mi się aktywuje syndrom wicia gniazda, bo może się okazać, ze będę mieć dwa pieluchowce w domu.

Może dla kogoś to ważne - rzep z przodu jest przyszyty do obu warstw pieluchy, więc wkładka nie dochodzi do końca (jak np w BG) i w pasie jest cieniej.

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

oo, to dla nas chyba niedobrze... (chlopak, sika do gory )

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chusteryczka
    Miejscowość

Domyślnie

Można spokojnie prać w 60 stopniach- pralam dobre kilkadziesiąt razy, bo pieluszki od dłuższego czasu latają z każdym praniem. Ja nawet ugotowałam, żeby zobaczyć co będzie: jest OK.
    Pomolestuję producenta jeszcze o co chodzi z tą zimną wodą

W przypadku chłopaków też jest OK.

W najbliższym czasie będzie troszkę zdjęć na modelach- o ile moje dzieci zechcą współpracować

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziś się zastanawiałam u kogo zrobić nowe pieluszkowe zakupy..
    jak zobaczyłam cenę NB.nie mam wątpliwości.
    Wreszcie NORMALNA cena za coś co łapie kupole
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustofanka

Domyślnie

Kupiłam dla kumpeli co na dniach rodzi. Szukałam prezentu za 100 zł a tu taka niespodzianka- na 3 kieszonki starczyło
    Ale oczywiście jak paczuszkę rozpakowałam to nie mogłam się powstrzymać i jedną pieluchę sobie do testów zostawiłam
    Super, super, super, no same "och" i "ach".
    To nieprawda że NB jest jak BG. Jest LEPSZA. Przynajmniej na mojej młodej lepiej leży i rzepy ma duużo fajniejsze.
    A ja zamawiam wkrótce dla kolejnych koleżanek ciężarówek bo coś ich ostatnio wysyp jakiś
    Tylko mi Aniu następnym razem czerwoną spakuj

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

A jak by waszym zdanem leżały na pulchnych nóżkach? Zocha ma oponki jak ludzik michelin, dosć często otulacze ją obcierają...Będzie ok?

Chustoguru Awatar Em

Domyślnie

Dołączam się do pytania.
    Wonderoosy mi nie pasowały, IB bardzo. Spodobają mi się NB?

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja mysle ze trzeba wybrobowac

u nas naughty baby się sprawdza, wkladki sa fajne, szkoda tylko ze nie na napki, tylko trzeba je złożyc ale to niewielki minus. W pasie rzeczywiscie cieniej i ładniej. Kieszonka ładnie obszyta jak w TT co jest na duży plus. W BG bardzo wkurza mnie wejście do kieszonki. Poza tym cena jak marzenie
    Na moim pulchniaczku ładnie leża i w nogach i wpasie. Kolory ładne. Prałam juz 2 razy w 60 stopniach i nic się nie stało. Wkładka dośc szybko schnie, na pewno szybciej niż FB i Wonderoo.

Jakbym nie miała juz kompletu pieluch to jeszcze bym domówiła a tak skusiłam sie tylko na trzy

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Aniu gratuluję odkrycia taniej kieszonki. Aż sama jej spróbuję. Masz fiolecik?

Koniecznie zmień na stronce opis, że to nie PUL. Lepiej nie wprowadzać ludzi w błąd. Rzetelny opis to podstawa. A gdzie pieluszka jest produkowana? Nie znalazłam tej informacji, albo przeoczyłam. I o co chodzi z tą zimną wodą?

Czy gdzieś w necie jest strona producenta tych pieluszek?

Boleć może wiele rzeczy, między innymi to, jak uprzedzają się do człowieka osoby, które prawie Cię nie znają - i tylko dlatego, że na przykład jesteś ich konkurencją. Ale taki jest ten świat, zawiść była, jest i będzie (niestety).

A to, że znalazłaś tanią kieszonkę to super. Może dzięki temu jeszcze więcej osób przekona się do wielo i kiedyś będą leżały na półkach sklepów (mam taką nadzieję).

A ceny pieluszek szytych? Tak jak napisałaś sprowadzamy materiały z zagranicy, kupujemy w ilościach minimalnych, wiele czynników się na to składa, że mamy ceny jakie mamy. Mam nadzieję, że kiedyś powstaną firmy produkujące pieluszki wielorazowe w polsce i ceny będą wtedy mogły być naprawdę przystępne.

Poza tym wydaje mi się, że każdy produkt znajdzie odbiorcę (tańszy, czy droższy) a to dlatego, że każdy lubi coś innego.
    Ostatnio edytowane przez yetta ; 31-10-2009 o 23:50
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Praga Północ podwórka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yetta Zobacz posta
    Koniecznie zmień na stronce opis, że to nie PUL. Lepiej nie wprowadzać ludzi w błąd. Rzetelny opis to podstawa.
    to w koncu PUL czy nie PUL

A gdzie pieluszka jest produkowana? Nie znalazłam tej informacji, albo przeoczyłam.
    Czy gdzieś w necie jest strona producenta tych pieluszek?
    no właśnie też szukałam i nie znalazłam

Uprawnienia umieszczania postów