super, wlasnie czekalam na odpowiedz od Ciebie
czekam jeszcze na opinie uzytkownikow i w listopadzie...wielkie kupowanie![]()
super, wlasnie czekalam na odpowiedz od Ciebie
czekam jeszcze na opinie uzytkownikow i w listopadzie...wielkie kupowanie![]()
Jak sądzę ten komentarz o "konkurencji to do mnie", więc się wypowiem. Mnie cena nie boli, sama zamierzałam z niej skorzystać. Widzę jednak, że powinnam ślepo kupować, a przynajmniej siedzieć cicho i nie pytać o nic.
Raz jeszcze mówię, cena mnie nie boli - bo wystarczy zajrzeć na strony z materiałami i każdy sie przekona ile kosztuje sam materiał potrzebny do uszycia pieluszki, to nie jest żadna tajemnica jakie są koszty, więc komentarz nieco nietrafiony.
wiele razy otwarcie krytykowałam BumGeniusa, wtedy problemu z konkurencją nie było
NIGDZIE nie napisałam, że nie warto ich kupić - to już doszukiwanie się drugiego, trzeciego ... dziesiątego dna w mojej wypowiedzi
Szkoda, że nie było jeszcze Naughty Baby, kiedy zapieluchowywałam się półtora roku temu.
Mnie sie tych pieluszkach nie podoba nazwa- niegrzeczne dzieci- dlaczego niegrzeczne? Bo robią kupę?
A tak serio- to myslę zeby kupić- dla nas bg sa idealne pod wzgledem kroju, fajnie otulają chude udka moich corek i zasnawiam sie czy z nb bylabym tak samo zadowolona.
"Niegrzeczne dzieci" to takie tłumaczenie wprostChodzi bardziej o "psotne dzieci"
W każdym razie coś w tym kierunku.
Weraho: musisz po prostu spróbować, innej drogi nie maWiesz sama, że to są zawsze bardzo subiektywne odczucia.
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Ja mam "psotne dziecko" od niedawna. Nie widzę specjalnie większych różnić miedzy nim a Wanderoos czy Bum Genius, co chyba dobrze o nich świadczy.![]()
Bylam dzisiaj wieczorem u bratowej, ona od dwoch dni uzywa NB, prosila mnie, aby powiedziec, ze jest zachwyconaTeraz Ewa zamowila jeszcze dodatkowo 5 pieluszek. Ewie bardzo podoba sie to, ze pieluszka super otula 5kg, 2 miesiecznego synka, ze polarek jest taki milutki i wkladki bardzo szybko schna.
Acha, dzisiaj maz zawiozl Savane na lekcje skrzypiec, jej nauczycielka ma 2 miesieczne bliznieta, chlopca i dziewczynke. Podalam dla niej duza torbe pieluch po Orlinku, rozne pieluszki wsadzilam: formowanki tots bots, Sandys, otulacze oraz AIO: BG, Wonderoos, P'tit dessous i jedna Naughty Baby. Ciekawa jestem ktore najbardziej sie jej spodobaja...przez tydzien ma sobie kobitka te wszystkie pieluszki testowac![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Tulipowna: coś się kroi ?![]()
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
nie kuście mnie....![]()
a powiedzcie jakiej one szerokosci w kroku, bo szukam szerokich na noc dla synka. Jak BG czy wezsze?
juz znalazłam, mniej wiecej jak BG![]()
Ostatnio edytowane przez Olapio ; 23-10-2009 o 07:48
jak porownywaam dzis w nocy wonderoo i BG to bylo bardzo podobnie, wciskam po prostu wkladke plus pieluche tetrowa i jest ok ( a tetrowki mam te gruuuube)