A my kochamy Alberta w zasadzie od niedawna. Wcześniej wypożyczyłam Albert i potwór. Syn nie zaakceptował, a mi się nie podobała i więcej nie próbowałam. Ale teraz wróciliśmy do niego , pożyczyłam inne części i bardzo go polubiliśmy. Słucha najmłodsza i 7 -latek. Podoba mi sie , że rośnie ten Albert, najpierw jest mały , potem starszy. Można fajnie porównywać wiekowo ze swoim dzieckiem "Albert , lat cztery"- o , to tak samo jak ty!. My chyba najbardziej lubimy Pospiesz się Albercie i Dobranoc Albercie.

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem
 Zamieszczone przez Sysunia
 Zamieszczone przez Sysunia

trzy czesci, ale na razie po polsku wyszly dwie - Magiczne tenisowki mojego przyjaciela Percy'egi i Moj przyjaciel szejk w Stureby. nie wiem czemu mi sie wydawalo, ze to dla starszych, a teraz patrze na opis na stronie Zakamarkow i czytam 6+. nic to, predzej czy pozniej w koszyk wpadnie
 trzy czesci, ale na razie po polsku wyszly dwie - Magiczne tenisowki mojego przyjaciela Percy'egi i Moj przyjaciel szejk w Stureby. nie wiem czemu mi sie wydawalo, ze to dla starszych, a teraz patrze na opis na stronie Zakamarkow i czytam 6+. nic to, predzej czy pozniej w koszyk wpadnie  
						 nienawidze Wally'ego, w przeciwienstwie do mojego potomstwa - przeciez tam sie nic nie da znalezc
 nienawidze Wally'ego, w przeciwienstwie do mojego potomstwa - przeciez tam sie nic nie da znalezc  
						 i uwielbia obrazki.
 i uwielbia obrazki. 

synek wiosna 2011
synek wiosna 2011