natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ja mam Paddington i swiateczna niespodzianka z tłumaczeniem Rusinka-nawet nie wiedzialam![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
pojedyncze.
Gdyby było wzięłabym wszystkie zaproponowała tutaj.
Na pewno była książka Lulaki i Pan czekoladka za 3 albo 5 zł nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się na 70%że za 3 zł(ta podłużna bez płyty CD)
Jeśli będzie jeszcze dziś a jesteś zainteresowana to mogę kupić dla Ciebie
Te książeczki są cudowne.
Takie ciepłe, bardzo ładne ilustracje no i cena całego zestawu atrakcyjna.
Bardzo polecam.
http://www.wydawnictwomd.pl/p168,zes...8-ksiazek.html
Ostatnio edytowane przez spadłamznieba ; 08-03-2016 o 08:30
Spadłamznieba, gdzie masz taki fajny antykwariat?
Miko fajny zestaw, tylko dostawa chyba droga lub źle spojrzałam.
Wysłane z telefonu
żona mężaŁukasza, mama córek Anieli
2014 i Matyldy
2017
Z dostawą zapłaciłam 49 zł więc jedna książka wypada 6,15 więc tanio jak na takie książki
tutaj masz nieco taniej ale dostępne tylko 4 z 8.
http://bonito.pl/autor/weninger+brigite/0
Jak przeczytałam mojemu synkowi po kolei Miłek da radę a później Miko przyznaje się do winy to jak dla mnie i mojego męża który to słyszał obie książki przekazują podobne wartości i są tak samo ciepłe.
Jakość wydanych książek i ich objętość jest niemal identyczna jak Czupieńki, Liczypieski czy Z górki na pazurki
To jest porządna książka a nie jakaś broszura.
Bazarek na dołku- czasami można tam trafić dobre pozycje.
W Warszawie na bazarku na Bielanach też jest dobry antykwariat tylko dla mnie trochę za daleko
Czy ktoś czasem wie, kiedy wychodzą kolejne części "13-piętrowego domku na drzewie"? Taki etap u młodej, dwie za nią
Może podpowiecie coś podobnego![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
juz wyszla: 26-pietrowy-domek-na-drzewie
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Nie wiem w którym wątku książkowym była kiedyś pokazywana książka o detektywie.
takie bardzo szczegółowe obrazki, coś szukać trzeba było (chyba).
pomożecie ?
co to było?
"Detektyw Pierre w labiryncie. Na tropie skradzionego Kamienia Chaosu"?
Igor 27.09.2009
Eryk 17.03.2012
Adam 24.04.2015
Nika 02.02.2018
Kuba 31.12.2019
Kaja 21.09.2021
Dziewczyny, ma ktoś i pomoże ocenić
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
ok, to ja z kolejnym pytankiem
Czy ta książeczka wyszła po polsku?
Upolowałam za grosze w oryginale ale jest naprawdę bardzo sympatyczna, super rysunki i chciałabym ją po polsku. Temat szpitalny fajnie przedstawiony
K mama Kulki i Kropki
jak zawsze byłam fanką niewielkiej żółtej książeczki "Dzieci z Bullerbyn" tak jestem zachwyconą obrazkowymi z NK; śliczne są![]()
i "Nelly Rapp" tez warta polecenia![]()
K mama Kulki i Kropki
O właśnie miałam pisać jak nowe Dzieci z Bullerbyn bo mnie kuszą trochę
A jak format w porównaniu do tego poprzedniego?
Format jest "średni" , większy niż te dotychczasowe wszystkie wydania ale mniejszy troszkę od np Astrokota; to wydanie jest totalnie inne i ilustracje piękne i kolorowe; sama książka stylizowana na starą, papier jest szorstki
K mama Kulki i Kropki