Powiedzcie mi, bo synek ostatnio wypowiedzial pytanie, ktore i mi chodzilo po glowie: "gdzie jest mama Alberta Albertsona?" - wiecie? Czy nic nie wiadomo.
Wysłane z mojego LG-H220 przy użyciu Tapatalka
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
już kiedyś tu o tym rozmawiałyśmy i wówczas w polskiej części pojawiała się babcia![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
A faktycznie, czytalismy jedna czesc z babcia - chyba w "Sprytnie Albercie" jest babcia
Wysłane z mojego LG-H220 przy użyciu Tapatalka
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Bardzo fajna inicjatywa Wyd.Bis
""Posmakuj" książkę!!!
Zachęcamy do pobrania ze strony wydawnictwa BIS pliku pdf składającego się z fragmentów kilkunastu książek dla dzieci. Nie jesteś pewien czy Twoje dziecko polubi pirata Rabarbara, dociekliwe detektywki Jo i jej kuzynkę, Tomka przedszkolaka, Bartka który ma zwariowane sny, Krasnoludki, niezwykłego podróżnika Kazika, dzielnego Dobosza?... i wielu innych bohaterów naszych książek? - pobierz pdf i przeczytaj dziecku fragment - może to będzie ulubiona KSIĄŻKA jego dzieciństwa? "
http://www.wydawnictwobis.com.pl/pdf/Do_poczytania.pdf
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Na stronie wydawnictwa Bajka wszystkie Florki po 15 zł, najnowsza część Mejle do Klemensa także
https://bajkizbajki.pl/ksiazki/serie-wydawnicze/florka
Niko 2012, Zo 2017
U nas rządzi Pomelo i turlututu a kuku to ja
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
Polećcie coś proszę dla 6-latka nt Gwiezdnych Wojen. Może być troszkę na wyrost, albo coś ze starszych publikacji, to może w bibliotece wyszperam. Tudzież jakieś książeczki z naklejkami/łamigłówkami ciekawe.
Jul, coś mi się zdaje, że pytałaś o książki Star wars w wątku jakiś czas temu, ale nie mogę znaleźć.
J. 2010, W. 2013, A. 2021
MamUsza ależ miło Cię widzieć!!
ale ma byc na temat czy tak ogolnie w temacie? bo u nas hitem chwilowo jest Gdzie jest Wookie?
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
natala Ty zapewne będziesz wiedziała.
Pytałam niedawno ale nikt nie odpowiedział.
Brunatny Brutal Borys
Świat Świstów.
Autor Peet Bill
Napiszesz coś o tym?
Świat świstów to taka bajka ekologiczna, muszę ją odświeżyć i zobaczę jak zostanie przyjęta po dłuższym czasie. Mogę zrobić fotki wieczorem. Borysa nie mamy, a cziłam się na niego swego czasu.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Dziewczyny dzięki za odpowiedź.
Brunatnego Brutala Borysa zamówiłam i lada dzień będzie u nas.
A możecie mi napisać jeszcze coś odnośnie serii o Gwizdku Barbary Gawryluk?