Ignatek dla trzylatka ok, to dość prosta historyjka.
osobiście nie widziałam, ale Ingatka jakiś czas temu sprzedawała kustafa, bo, jak pisała, dla jej synka okazał się zbyt prosty
przeczytaliśmy "prezent dla cebulki" robiłam do niego wcześniej podejście gdzieś na wiosnę i wtedy chłopcy nie chcieli słuchać, a teraz oboje chętniebardzo piękna książka
super opowiadanie. Podobało się całej naszej trójce
synek lato 2008synek wiosna 2011
My czytaliśmy Cebulkę kilka dni przed świętami. Syn zachwycony, ja też![]()
I prosić chcialam o jakąś radę co młodszemu kupić - prawie 4 latka. Od czerwca wałkujemy "Julka i Julkę"a trochę krócej Tappiego, ale też juz kilka razy wszystkie części czytaliśmy. Czytalam Basie, Wesolego Ryjka, Pana Kuleczke ale posluchal kilka razy i później nie chciał. Na Piaskowego Wilka w ogole za wcześnie jak dla nas. Szukam jakiegoś zbioru opowiadań, które by go zachwyciły, bo koszyk zapełniony książkami dla starszego a dla młodszego nic
![]()
2009
2012
Gundi moja prawie 4latka lubi Jablonke Eli, o psie który szukał, Astona, Kastora, Lottę!, ostatnio Piaskowego Wilka czym mnie zaskoczyła. Pettsona i Findusa bardzo, Malutkiej Czarownicy też chętnie słuchała kiedy czytaliśmy na dobranoc. I wszelkie kartonowe Auto Ferdynand,Kurczę Blade, Galgankowy skarb.
Moja czterolatka teraz głównie Astrid Lindgren: Lotta, Dzieci z Bulllerbyn, Pippi (te krótkie). Poza tym Albert Albertson, odkryła Pana Brumma (wcześniej nie lubiła), Słoneczne jajo, Zimowa wyprawa Ollego.
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Przeglądałam Żabek i Ropuch Przyjaźń w księgarni i sprawiała miłe wrażenie. Także obecnie czekam, aż mi się w bibliotece zwolni![]()
Niko 2012, Zo 2017
wruuu, znamy i lubimy. pierwsza część już za nami, reszta czeka w kolejce.
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Dziewczyny, czy Kubuś Puchatek ten ilustrowany z Naszej Księgarni to dobry wybór? Czy jest jakieś ładniejsze wydanie?
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
magnus ktorys z tych? dla mnie jak Kubus to tylko z ilustracjami Sheparda - to taka klasyka klasyki, wiec nad innym bym sie nawet nie zastanawiala.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
ja chyba takie mam - tylko sprzed kilkunastu lat - az sprawdzilam - 1997. z kolorowymi ilustracjami w kazdym razie, tez wydanie NK - tylko w jednym tomie mam Kubusia i Chatke. i rozmiar troche mniejszy - moj ma 24x16 cm. jesli ilustracje te same - a mysle, ze tak - to imo warto
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Poratujecie...poszukuję bibli dla dzieci na prezent na chrzest. Obecnie dziewczynka ms roczek.
Wysłane z telefonu
żona mężaŁukasza, mama córek Anieli
2014 i Matyldy
2017