Serio Łosia wycofali? Ja kupiłam w Ikei jakies 2 tyg temu, bez problemów. I nawet wiecej sztuk było...
Serio Łosia wycofali? Ja kupiłam w Ikei jakies 2 tyg temu, bez problemów. I nawet wiecej sztuk było...
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
wycofują, w przyszłym roku ma go nie być, książek jest tyle ile mają na magazynach, nie będzie dodruku
więc jak ktoś planuje to lepiej kupić teraz, bo za kilka miesięcy będzie problem
na Kraków na razie nie ma planowanych dostaw z tego co powiedzieli w sklepie mojej siostrze
Mam w domu, ale po przeczytaniu "średnich" recenzji, książki czekają na swoją kolej. Choć graficznie wypadają dobrze.
Mi się natomiast udało kupić za grosze
i serię
![]()
![]()
![]()
to są te na które długo polowałam.
Jam już jestem na tym poziomie że książki zamawiam praktycznie codziennie, już mi nie starczają 2 kolosalne zamówienia w miesiącu, powoli zaczynam się o siebie martwić![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Dankin Ja mówię wczoraj do męża, że muszę coś sprzedać żeby była kasa na ponadprogranowe zamówienie w tym miesiącu (mam masę rzeczy czekających na wystawienie na allegro czy innej tablicy) a on mówi do mnie -euro sprzedaj (znalazłam jakiś czas temu przy okazji sprzątania w szufladzie)... Martwię się i o siebie i o niegomartwię się też o to, gdzie będę trzymać te wszystkie książki, już mi tylko jedna półka w biblioteczce została...
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
nasze dzisiejsze
![]()
mamru pokaż, proszę te podróżowniki w środku
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Fajne są, dużo ciekawych informacji, można robić zapiski, a na końcu to co kochają wszystkie dzieci czyli naklejki!
![]()
a ja kupiłam dziś właśnie ikeowskiego Łosia na stoisku z książkami obok dworcapani sama ze sobą się targowała i zamiast 10 zł zapłaciłam 7
![]()
ja mam Na jagody z 56 roku bodajże![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
wruuu, wielu tych co masz ja już w ogóle nie widziałam
gratuluję zakupom
synek lato 2008synek wiosna 2011
Świetne zakupy wruuu, dobrze ze w końcu dotarły. Ja podobnie jak ania niektórych nawet nie widziałam. Miałaś farta: D
J.2014 i E.2016