u nas Mały książę wersja dla dzieci to był hit, ale szybko się znudziła. Teraz czytamy już pełną historię (oryginalną) z obrazami Manueli Adreani oraz drugą wersję kinową.
Tak na szybko, Kura Adela? Fajne? Do wspólnego czytania prawie 6 i 1,5 roczniakowi? Póki co razem wytrzymują i słuchają z obustronnym zainteresowaniem Carla, "Jestem najsilniejszy", "Kukuryk", "Mysi domek"
A jeśli Adela fajna, to która??
Moje mocno zredukowane zakupy. Wszystkie detektywistyczne mi powypadaly z koszyka, za to kupiłam wiecznie odkładaną Czarną książkę kolorów (bardziej dla siebie) i Mam oko na litery. Kicia Kocia na specjalne życzenie Młodszego. A Rok w lesie na prezent.
2009
2012
Wow, Soul gdzie znalazlas?
nadaję z tel
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
zazdroszczę![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Soul cudne zakupy!!![]()
Och, jakie fajne Muminki!Soul, nadadzą się dla 2-latka, czy za proste?
Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
Tuja, na szybko z netu masz foty, nie mam kabla dzisiaj:
http://czymzajacmalucha.pl/ksiazka/m...-w-szafie.html
Soul, dziękujędla nas już za proste jednak , może coś pośredniego znajdę
kurier pare dni temu przywiozl reszte ksiazkowych zakupow z Pl. tym razem dla chlopakow mniej, wiecej bylo moich. jeszcze raz dziekuje za Szary domek!! kaasi za nabycie i aniakowm za odebranie, podrzucenie ojcu i cierpliwosc (ojciec zapomnial zaplacic)
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Natala, kurcze książki dla siebie też byś mogła wrzucać... czy my możemy założyć podobny wątek o książkach dla dorosłyc? Bardzo mi czegoś takiego brakuje.
to trzy czesci napisane przez jednego dominikanina - ojca Marcina Jelenia. naklad sie chyba wyczerpal, ale cos pamiatem, ze audiobook jest z caloscia. no i na allegro bywaja ksiazki (sama tam dopadlam czesc). a w czerwonym kolku jest napis 'czytaj jelenia'
a co do doroslych ksiazek - moge zalozyc w dziale kulturalnym, chcecie? (edit: mowisz - maszhttp://www.chusty.info/forum/showthr...75#post3270775)
Ostatnio edytowane przez natala ; 23-02-2016 o 15:29
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
W lutym bardzo starałam się ograniczyć zakupowoW jakimś sensie się udało
A to prezenty dla dzieci w rodzinie:
![]()
R. 18.04.2015
Natala super zakupy! Jak zawsze. Jelenia b.lubię. czytam dzieciom, w sobie przetrawiam. Daje do myślenia bardzo.
MrsKJ super perełki
Odebrałam wczoraj jedną przesyłkę
Leokadia i Bóg się rodzi Krupy z all.