Soul, co wypatrzyłaś? Muminkowego?![]()
Soul, co wypatrzyłaś? Muminkowego?![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
Ja dzisiaj Florke i Pieciopsiaczki w Biedronce
Nawet Bardzo głodna gąsienica jest![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Nasze dzisiejsze. Dwie na prezent
A teraz to już przerwa w zakupach![]()
Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
eesti Miko kochamy wszyscy. Cudowny jest. Przeczytany już tyle razy że trudno zliczyćJeszcze raz dziękuję
wruuuu napisz coś o Gąsce. Zamówiłam wczoraj na bonitoi jestem jej bardzo ciekawa
I u nas Miko się podoba![]()
A są jeszcze w biedronce?
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
To książki chyba z dwóch tygodni. Dość skromnie. Pan Brumm i Samoloty dostał mój 4-latek na urodzinki. Dwie w Empiku kupione, biedronkowa Florka... A O rety! Przyroda w arosie zamówione podwójnie, jedna dla nas a druga na urodziny, ale zdjęcie mam tylko zapakowanej![]()
Google mi ostatnio pokazał ten sposób pakowania a na książki się bardzo nadaje i proste![]()
2009
2012
O, widzę że skusiłaś się na Zaśnij ze mną. I jak?
Co do zapakowania, fajne... ale nie wygląda na proste![]()
Niko 2012, Zo 2017
Skusiłam się i to po tym jak całą przeczytałam w EmpikuSpodziewałam się, że dla 4-latka to trochę za późno i rzeczywiście raczej dla młodszych. Mimo wszystko chętnie wykonywał polecenia (zapytaj czy książka umyła zęby, czy zrobiła siusiu, daj buziaka, przykryj kocykiem). Po lewej jest polecenie, po prawej ta buźka co na okładce i na każdej stronie ma coraz bardziej przymknięte oczy aż w końcu zasypia... Z synem przeczytałam tylko raz, ale mnie się podoba
Edit: a pakowanie bardzo prosteserio. Trzeba zwyczajnie zapakować książkę a resztę się wycina osobno i dokleja. A kwiatka robić nie trzeba
![]()
Ostatnio edytowane przez Gundi ; 16-03-2016 o 13:33
2009
2012