Strona 17 z 19 PierwszyPierwszy ... 7910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 340 z 379

Wątek: Starry Night - przedsprzedaz!!

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez greeneddie Zobacz posta
    Ja nie, ale na pewno są już SN Midnight gotowe, bo moją upolowaną w tamtym tygodniu na stronie SNM pomylili i zamiast z bambusem przysłali mi bawełnę preorderową
    ahh ten oszowy bajzel współczuję...

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    ahh ten oszowy bajzel współczuję...
    Dzisiaj przyszła, spodobała mi się, ale coś mnie tchnęło, żeby sprawdzić metkę zanim wrzucę ją do prania

Całe szczęście to była tylko pomyłka i moja chusta jest u nich, więc tą jutro odsyłam, a moja jeszcze do mnie przyleci
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Chusteryczka Awatar paulina
    Miejscowość
    90419

Domyślnie

musiałam się upomiec o fakturę i dostałam link, gdzie wyskakuje mi
    Unable to find invoice..
    więcej u nich nie zamawiam choćby utkali niewiemco.
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paulina Zobacz posta
    musiałam się upomiec o fakturę i dostałam link, gdzie wyskakuje mi
    Unable to find invoice..
    więcej u nich nie zamawiam choćby utkali niewiemco.
    Paulinka spokojnie oni tak faktury wysyłają )) zaloguj sie na swoje konto na stronie Oschy i raz jeszcze wejdź w link

Miejscowość
    90419

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agut Zobacz posta
    Paulinka spokojnie oni tak faktury wysyłają )) zaloguj sie na swoje konto na stronie Oschy i raz jeszcze wejdź w link
    nie działało, dopieri po kolejnym mailu poszło. ich podejście do klienta jest cudowne. serio, to moje pierwsze i ostatnie zamówienie u nich
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

nie działało, dopieri po kolejnym mailu poszło. ich podejście do klienta jest cudowne. serio, to moje pierwsze i ostatnie zamówienie u nich
    Przyznam, że nie mam takich doświadczeń. Na każdego maila odpowiadają i to szybko. Bez problemu przyjmują zwroty i kasę oddają. Mam już sporo chust kupionych na stronie i jest ok
    Ostatnia pomyłka - owszem kiepsko, ale sprawa załatwiona pomyślnie

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez greeneddie Zobacz posta
    Przyznam, że nie mam takich doświadczeń. Na każdego maila odpowiadają i to szybko. Bez problemu przyjmują zwroty i kasę oddają. Mam już sporo chust kupionych na stronie i jest ok
    Ostatnia pomyłka - owszem kiepsko, ale sprawa załatwiona pomyślnie
    Ja też jestem zadowolona z ich obsługi. Mieli co prawda różne inne wpadki, a to strona nie działa, a to chusty widmo wystawiają itd. ale jeśli chodzi o obsługę klienta to byłam zaskoczona bardzo pozytywnie. Niedawno odesłałam do nich dwie chusty z dwóch różnych faktur, z których jedną mi ktoś odstąpił, więc nie była nawet na mnie wystawiona, a z drugiej faktury chciałam zwrócić tylko jedną chustę, a kupiłam dwie - jednym słowem zamotka Naskrobałam do nich maila swoją pseudoangielszczyzną z wyjaśnieniem sytuacji i nie dość, że zrozumieli moje wypociny, to jeszcze napisali, żeby odesłać i kasę oddali

Paulina do Oschy trzeba spokojnie Oni tam mają bajzel większy niż ja w piwnicy, ale jeszcze nie słyszałam, żeby kogoś oszukali i jak coś rzeczywiście zawalają to się poczuwają do rekompensaty.
    U ciebie był tylko błędny link, który w końcu poprawili, ale chustę ci utkali, nie sprzedali komuś innemu, nie odesłali cię z kwitkiem i happy end
    Agnieszka, mama Hani (11.2011) i Jagody(12.2014)

Miejscowość
    90419

Domyślnie

tylko jakbym nie korzystala z fb to bym ni wiedziala że mam się upomnieć o fakture.. taki bajzel to może miec Zośka w zabawkach a nie poważna ponoć firma..
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blafia Zobacz posta
    U ciebie był tylko błędny link, który w końcu poprawili, ale chustę ci utkali, nie sprzedali komuś innemu, nie odesłali cię z kwitkiem i happy end
    Mnie odesłali z kwitkiem jak kupiłam na ich stronie Vespersa, który okazał się chustą widmo. Nie było mowy o żadnej rekompensacie, choć BARDZO się upominałam. Na wpłynięcie kasy z powrotem na moje konto czekałam tydzień(dodam, że najpierw dostałam maila, że chusta wysłana, a po kilkunastu godzinach, że oni jej nie mają i nie mają jak wysłać...). A i jak zapytałam ich jakim cudem Aiko, za które zapłaciłam przed chwilą zostało niby wysłane wczoraj nie dostałam odpowiedzi.
    Także nie każdy ma z nimi tak łatwo

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Właśnie dlatego o chustach widmo pisałam w kontekście spraw zawalonych, no bo jak nie ma to nie ma i już, nie powinny się pojawić w sklepie.
    Ale jak na przykład były jaja z losowaniami, jak chusty wypadały z koszyków albo wyskakiwał błąd w checkout i dziewczyny wysyłały print screany, to niejednej udawało się dostać coś w zamian. Dopiero później zaprzestali takich praktyk, jak się okazało, że są setki niezadowolonych
    Nie uogólniam, bo wszyscy wiedzą jak ta firma działa, co zawalają, a z czego się wywiązują. Ja osobiście jestem zadowolona z tego, że nie robili problemów ze zwrotem, ale wkurza mnie np. to, że nie ogarniają strony, sami nie wiedzą co mają i tak windują ceny chust.
    Agnieszka, mama Hani (11.2011) i Jagody(12.2014)

Miejscowość
    90419

Domyślnie

polowania nie dla mnie, dlatego zdecydowałam się na preorder, ale widzę że i tego nie potrafią ogarnąć.. mozejakbym kupowała chusty po to żeby je sprzedawać drożej to miałabym więcej zrozumienia, a że kupuję do noszenia, to wolę łatwiejsze do zdobycia chusty
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Dlatego pomimo, ze to troche smieszne, wole losowanie. Poklikam i sie nie martwie. Przyjdzie faktura, to pomysle, do tej pory mialam bezproblemowo i blyskawicznie chusty szly, nawet niecaly tydzien, chociaz na stronie napisane ze reszta swiata 25 dni

Miejscowość
    90419

Domyślnie

niby paczka nadana wczoraj a nie mogę jej znaleźć ani w systemie royal mail ani uk mail. coraz bardziej żałuję tego preorderu:/
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

niby paczka nadana wczoraj a nie mogę jej znaleźć ani w systemie royal mail ani uk mail. coraz bardziej żałuję tego preorderu:/
    oni wczotaj zlecenia wystawiali, dzis paczki wyszły dopiero. wczoraj poczty nie pracowały w Szkocji. Paulina nie nastawiaj sie tak źle co jak co ale na prawdę obsługa oschy wcale nie jest taka zła, widac nie mialas przejsc z innymi firmami. didek to np. potrafi na maila odpisac po 2-3 tyg...

Miejscowość
    90419

Domyślnie

no właśnie didek to dla mnie cud miód, jak zamawialam to paczka następnego dnia u mnie, jak miałam jakieś pytanie to dodzwonilam się prędzej niż do dentysty na szczęście jedynie sn mnie rusza
    Kokoszka, 12.2010
    Kokos, 11.2013
    Fi, 3.2016

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Ja też z Oschą nie miałam nigdy problemu, o nic się nie dopominałam, ale tak sobie czasami wymieniałam z nimi emaile na temat technicznych aspektów działania strony i zawsze było miło.

Tracking Royal Mail może mieć laga nawet 24h, to normalne. Ja wszystkie swoje chusty wysyłam do ludzi DHL/Deutsche Post i tam opóźnienie w trackingu zazwyczaj wynosi tydzień - często dziewczyny z Polski piszą mi, że chusta już dotarła, a w trackingu wciąż jest nienadana!

U Didka ostatnio reklamowałam rozłażącą się chustę, wszystko było miło i cudownie, obiecali inną, taką jaką chciałam w zamian, poprosili o numer konta, żeby oddać za przesyłkę - chustę wysłałam, konto podałam, zamówienie złożyłam i kamień w wodę, ćwiczę się w czekaniu.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Zapłaciłam za preorderowe Róże Afrotyta i SN Nebula Najbardziej nie mogę się doczekać Nebuli
    No może jeszcze Różyczek waniliowych, ale one jeszcze nie gotowe

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja nie wiem czy dam radę opłacić swoją fakturę nie wiem czy wolę SNR 6 czy SNN4 i kto zechce drugą? No i jeszcze afrodytka 6... Następnym razem zamówię każdą chustę na innej fakturze

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

No ja też dzisiaj dostałam fakturę na 3 chusty. Ale jedna już właściwie sprzedana dalej, więc zostaje mi Raven 4 i Nebula 6. Nebula pewnie zostanie u mnie na dłużej, a Raven miał iść się pokroić na jakieś nosidło, ale chyba nic z tego .

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Też zamówiłam Nebulę. Cieszę się
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Uprawnienia umieszczania postów