Może chciałby ktoś mojego Ravena 6? Faktury jeszcze nie dostałam, bo mam wspólną z dwoma innymi chustami, ale z tych trzech jednak chcę tylko jedną![]()
Komuś SNR?![]()
Może chciałby ktoś mojego Ravena 6? Faktury jeszcze nie dostałam, bo mam wspólną z dwoma innymi chustami, ale z tych trzech jednak chcę tylko jedną![]()
Komuś SNR?![]()
ja xamawialam 5 jeśli kogoś bardziej urządza to mogę zamienić![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
mogę odstąpić zamówienie na róże eros 4
chociaż się waham![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
alionko a po ile ona? mogłabym pomysleć?
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
tak to mniej więcej wygląda:
Sub-Total: £97
Deposit Paid: £9.70
Remaining Balance due (minus shipping): £87.30
Shipping: shipping cost will be calculated when you proceed through the checkout
zaznaczam, że waham się bardzo mocno.
musze się zorientowac ile czasu mam na płatnosć
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
czyli koło 500 zł? dobrze liczę? ile mniej więcej oscha ma za przesył?
Aliona ok, rozumiem wahanie to gdybyś jednak chciała odstąpic to skrobnij pw ok? Bo sama musiałabym pawie upłynnić. A jak to to nosi?![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
dzięki
no to może dam radę... invoice dostałam wczora z wieczora.
a bałam się tego invoica dostac, bo bez kasy jestem okrutnie
to gruba bawełna więc powinna nosić zacnie, ale to i tak będzie dla mnie niespodzianka. miałam kiedyś nv ember. gruby był i co z tego. niewygodnie mi w nim było okrutnie, bo miał subtelność dywanu.
edit: ja na invoice mam napisane, że 14 dni to ja mam na zwrot szmaty, jak mi się nie spodoba. i wtedy zwrócą kasę.
nie mam napisane, że 14 dni na płatnośc...
albo ja ślepa jestem. chyba dopytam u oschy.
Ostatnio edytowane przez aliona ; 15-05-2013 o 10:29
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
odpisali jednej babeczce - udostępniała na fb - jest 14dni na zapłacenie, spokojnie![]()
Racja, coś pokręciłamsorki za wprowadzenie w błąd, na invoice rzeczywiście nic nie ma, a o 14 dniach było na fb, dokładnie tak jak Marciula pisze.
Masz f-rę na wszystkie 3 razem? Ponoć silki na końcu będą, wanilia i nebula dopiero się tkają, a oni chyba czekają z wysyłką aż do skompletowania wszystkich pozycji.
The silk blend wraps are still being woven so will be a little while longer.
I bardzo dobrze, że silki na końcu, bo u mnie pustka na koncie![]()
Będę miała SN Raven 4 do oddania. Tylko że na fakturze mam też inne chusty, więc one najpierw muszą dolecieć do mnie i dopiero potem mogę przesłać dalej.
ja mam tylko ravena i nie mam faktury, dostał już ktoś?
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016