Czy oni nie podnieśli cen? vanilia chyba tansza była ?
Eros ma dokładnie taką samą cenę, a cen Vanilli nie pamiętam....
i to tak przerobione, że pod na dole widać poprzedni kolor. toż to wiocha
ja to co planowałam:
1.http://www.oschaslings.com/product/detail/215
2. http://www.oschaslings.com/product/detail/209
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
A ja myślę i myślę i nie wiem
Afrodytka na bank.
Ale SNprzecież ja w ogóle nie lubię tego wzoru
![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
uff... z głowy - zamówiłam![]()
Mam erosa, jest super.
Po pierwsze jest zaskakująco ładny.
Po drugie jest gruby, naprawdę solidna chusta.
Nosi fajnie, choć nie prałam jeszcze i dziś zawiązałam dopiero, bo miałam nadzieję na wymiankę na Afrodytę.
Ma: ze zdj. większy kontrast (dla mnie minus). To jest bawełna. Nie gniecie się. Alto po chwili jest wymięte. A Eros jak bawełna.
Powiem szczerze - wybrałabym Afrodytę, ale że Erosa upolowałam i już jest, jest ok.
Po praniu róż waniliowych - ręcznym, zastanawiam się czy nie zamówić Nebuli w rozmiarze 2, żeby mniej tego prania było.
miłorząbku, jak bardzo gruby jest ten eros?
dla mnie ten duzy kontrast jest atutem erosów, podobają mi się duzo bardziej niz afrodyta ale ja się boję grubych chust, wole cienkie a nośne i waham się
miałam okazję nosić w 2 bawełnianych oschach i nie powaliły mnie
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Nie jest na 100% za gruby. Jest przyjemnie gruby i mięsisty. Czerwień jest czerwonaJa też nie lubię bardzo grubych chust - jakieś rybki karaibskie np, nie, nie, nie Myślałam, ze go sprzedam, ale nie. To jest taka chusta, że musi się podobać.
Jak motyle walentynkowe - tak bym strzelała. Nie jak gekony antiqua, od nich cieńsze. Z osch - to tylko strato jest grubsze.
A jakie osche miałaś?