aginiu, przy Twojej urodzie czerwień powinna się bardzo dobrze sprawdzać. serio serio.
chociaż doskonale rozumiem rozterki bo sama nie wiem czy w tej czerwieni dam radę. kiedyś to bym wiedziała, że tak, ale kiedyś byłam brunetką. dziś sama nie wiem jaki mam kolor włosów![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Zawsze mi bez problemu płatność przechodziła, a teraz mi bank odrzuca?Wtf?
Może to znak, że za dużo już od Oschy kupuję.
A druga karta przeszła, dziwy jakieś. Nie kumam o co chodziło.
Ale zamówiłam.
Nebula 6, Raven 4 i Raven 6 do ciachnięcia na kółka.
Ostatnio edytowane przez samuela ; 24-02-2013 o 13:46
Ostatecznie wzięłam dla siebie SNN 4, a do podumania i ewentualnie potem wymiany/sprzedaży Afrodytkę 6 i SNR 6 - choć ravena może zostawię....
Mam sprawdzone dwie karty do płatności u Oschy i nie mam zamiaru próbować innymi.... Bo za duże ryzyko
A same robicie tą kółkową czy ktoś Wam zrobi? Ciekawa efektu jestem![]()
No ja też miałam sprawdzoną kartę, a tym razem mi się pojawiło, że bank odrzucił płatność.
Ja w życiu nic nie uszyłam, więc kółkowej sama nie zrobię.
Trzy razy próbowałam, więc to nie był jakiś mój błąd przy wpisywaniu czegoś.
No dobra i ja zamówiłam. Afrodytę 6 i Vanilię 6 która pójdzie do farbki![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
A preorder jeszcze trwa i kusi
Ale z tego co pisali na FB, to nie można łączyć zamówień? Czyli gdybym teraz coś domówiła, to i tak pójdzie oddzielnymi przesyłkami i będę musiała za nie 2 razy zapłacić?
edit: doczytałam, że jednak można połączyć![]()
Ostatnio edytowane przez margaretka ; 25-02-2013 o 13:08
A ja się cieszę, że dają jeszcze tydzień na ewentualne zmiany, bo tzn., że w tym czasie nie rzucą nic nowegozdążę kasę na smoki uzbierać, ufff....
Ja już nawet przedsprzedażowych chust nie oglądam, coby się nie rozmyślić/nie zmienić zdania....
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście