Przed chwilką było revo na etsy, ale tylko mi mignęło![]()
Przed chwilką było revo na etsy, ale tylko mi mignęło![]()
Kurde, miałam w koszyku i złą kartę w paypalu kliknęłam, znaczy taką na której nie mam kasy. Wrrr!![]()
omg.... Przytulam - ja chyba bym się ... nie wiem zresztąa o której wrzucili? Przed chwilą zobaczyłam właśnie...
Nie wiem, która to była, ale byłam idealnie, bo jak weszłam, to wszystkie rozmiary jeszcze były. Ech...![]()
nic dodać
dokladnie
LOL
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Dla mnie faworytem jest pierwsza, ale i tak nawet nie spróbuje kupić.![]()
przegapiłam pięknego Argusa Oz
Chyba jednak na serio kupno artipoppe graniczy z cudem...![]()
ja też, jedyna na jaką polowałam. czoraj napisłam do Anny czy cos jeszcze wypuszczą. Odpisała, że w eekend tak ale dzisiaj juz nieWiec sytuacja jasna - wypust bedzie w niedziele. Na fb tez to napisała i jeszcze dodatkowo, że własnie kładzie sie spać! I co rano budze sie radośnie i Oz sprzedany
Wkurzona jestem na maxa!
ehh.. No to nieźle Cię w konia zrobiła
Ja mam jeszcze cichą nadzieję, że uda mi się Inka złapać, ale pewnie bez szans jestem...
Oby w następnej kolekcji było nieco więcej chust, bo jednak 10szt jednego koloru to na serio very very rare... A ptaszki z chęcią bym przygarnęła![]()
przed chwilą dosłownie w sekundę rozeszły się różowe
To chore, aby siedzieć 24h na dobę i odświeżać, ale chyba inaczej nie da się artipoppe kupić - ja wysiadam...