Strona 4 z 21 PierwszyPierwszy 12345678910111214 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 80 z 407

Wątek: nowa Artipoppe i jej egipska bawełna

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    Zdaje sie, ze czytalam gdzies wypowiedz Anny, ze konceptem jej firmy jest wypuszczanie krotkich, ale czestych serii. Tzn malo sztuk z jednego wzoru, by utrzymywac go na poziomie ekskluzywnym, ale za to duzo wariacji kolorystycznych, roznorodnosci w skladach, inne wzory. Ciekawa koncepcja
    Rozumiem, ale dwadziescia to nie jest krotka seria, to jest szczatkowa seria
    Popatrz ile ma uzytkowniczek samo to forum, nawet jakby wypuscila 20 na kazdy kontynent to i tak byloby masakrycznie malo. Tak mi sie wydaje. I nie pisze dlatego, ze Au male i mam wieksze szanse z tego co widze to tutaj to podziemie chustowe tez preznie dziala, a juz na pewno wykupuje wszystkie dostepne exclusivy z lokalnych sklepow online

Chustomanka Awatar Roma
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mogę tak "nie w temacie" zapytać, gdzie można kupić te chusty ??
    Justyna.
    Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
    Adam
    16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014

Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza

Chustomanka Awatar madlles
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

Ja tam jestem zazdrosna najzwyczajniej w świecie, że to nie ja mogę testować ...

może kiedyś, może gdzieś...

Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roma Zobacz posta
    Mogę tak "nie w temacie" zapytać, gdzie można kupić te chusty ??
    Roma, za parę dni ma hulać stronna www.artipoppe.com, poprzez nią..

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

No i z tego co pisze na fejsie, wrzuci towar znienacka, bez zapowiedzi

Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

nooo i uczy się na błędach oschy..przynajmniej serwery jej nie padną myślę, że na początku będą krótkie serie,ale jak bawełna egipska stanie się hitem to wróżę rozkręcenie biznesu

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Ja chcę bardzo toto! Najlepiej w tym kolorze vino, co był w prototypie. Mam nadzieję, że w normalnym wypuście też będzie.

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Możecie zalinkować gdzie są zdjęcia chust w akcji. Chcę sobie pooglądać
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pati291 Zobacz posta
    Możecie zalinkować gdzie są zdjęcia chust w akcji. Chcę sobie pooglądać
    a prosze bardzo http://www.naturalmamas.co.uk/forum/...rand-in-Europe

a co do noszenia czterolatka - jak dostalam kiedys testowa osche do zlamania (az sie boje napisac od kogo ) to pierwsze co zrobilam to wlozylam w nia F. dala rade - znaczy fajna szmata
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Co do testów , to chyba lepiej zrobić foto, niż sprzedać zanim firma wyśle, co?
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Mnie zdjęcia nie zachęcają do zakupu. Nie podobają mi się.
    I chyba żadna chusta/nosidło nie będzie dawała komfortu noszenia czterolatka. Mnie jest ciężko nosić Damiana w MT. Mąż sobie lepiej radzi. Ostatnio niósł go około godziny w listopadzie. W chuście byłoby ciężko.
    A noworodka i tak do półtoraroku to wszystko poniesie
    Chcieć to móc

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pati291 Zobacz posta
    Mnie zdjęcia nie zachęcają do zakupu. Nie podobają mi się.
    I chyba żadna chusta/nosidło nie będzie dawała komfortu noszenia czterolatka. Mnie jest ciężko nosić Damiana w MT. Mąż sobie lepiej radzi. Ostatnio niósł go około godziny w listopadzie. W chuście byłoby ciężko.
    A noworodka i tak do półtoraroku to wszystko poniesie
    a wlasnie nie wszystko, Pavo jak czytalam (chyba na NM) odradza dla noworodkow
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

zbyt grube, ponad 330 gr/m2..nie tyle co się odradza, co jest po prostu w takiego grubasa ciężko zamotać:

A wrap described as heavy weight will not be especially comfortable for a newborn...

oni w ogóle piszą na stronie, że chusty kierowane są raczej dla doświadczonych chustomam

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

Artipoppe
    So I have shown the full Argus collection as is right now. Some natty's are to be hemmed over the next weeks and will be added later, they will be available before summer.

The website is still under construction, but hopefully live soon. After that I will start releasing the feathers over a small period of time. They will not be released all at once.

As the wraps are limited I will allow only one item per shoppingcart. Items will stay in cart for 10 minutes (there is no visible timer) to make sure you have enough time to proceed through checkout. If an item has not been paid for within 10 minutes it will get back in stock. Paypal is the only accepted payment method, it provides CreditCard service as well, please inform yourself at paypal.com.

You will not need to register before carting, you can simply create an account while checking out if you like.

Please make sure you provide the right shipping address as I cannot change it after your order has been accepted.

Thank you all for your lovely welcome to the wrapworld. I think I am more than twice as excited as you are. I have done my ultimate best to create a smooth orderingproces, let's hope all will be sufficient for this exciting madness .
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Czyli jak myślicie - kiedy będą chusty?
    Kto jest zdecydowany na zakup? Ciekawe czy mi się uda kupić....

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja bym bardzo chciała zieloną albo czerwoną tzn chciałabym pozostałe ale tylko na te mnie ewentualnie stać ( a ti i tak po sprzedaży czegoś ze stosika)

Oby nie w weekend bo wyjeżdzam
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Mi się najbardziej podoba ta Reef - ale 370euro za szóstkę to trochę dlatego chcę kupić Ink(fiolet z lnem) albo Oz(emerald). Ale czerwony jest piękny

Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madlles Zobacz posta
    zbyt grube, ponad 330 gr/m2..nie tyle co się odradza, co jest po prostu w takiego grubasa ciężko zamotać:

A wrap described as heavy weight will not be especially comfortable for a newborn...

oni w ogóle piszą na stronie, że chusty kierowane są raczej dla doświadczonych chustomam
    Lnianego mossa też nie polecam dla noworodków.
    Po zdjęciach widać, że to raczej ciężka chusta do motania. Gruba chusta może i jest dobra dla starszych chuściochów ale dla mnie wygodniejszą opcją jest nosidło. Nie dość, że na plecach masz czterolatka to jeszcze męcz się z właściwym wiązaniem.

Kierowanie do doświadczonych chustomam, moim zdaniem, sugeruje, że łatwo się jej wiązać nie będzie.
    Chcieć to móc

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Działa już strona Artipoppe, ale chust brak

Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

haha a 15min temu sprawdzałam i był error, ale rzeczywiście już jest...na NM pojawiły się fajne zdjęcia ptaków w akcji

Uprawnienia umieszczania postów