mnie tez nieale to dobrze, ja sie czaje na jakies ekstra cos, zeby sobie na willowa zamienic
i jeszcze wszystko przed nami - ciekawe ile osob, z drugiego rzutu losowania nie kupi swoich![]()
mnie tez nieale to dobrze, ja sie czaje na jakies ekstra cos, zeby sobie na willowa zamienic
i jeszcze wszystko przed nami - ciekawe ile osob, z drugiego rzutu losowania nie kupi swoich![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Kolejne losowanie trwa...
Na tapecie JKCF - ja odpuszczam, bo ani kolor, ani wzór mi nie podchodzi.
Ale jakby ktoś chciał to mogę dla niego zalosować - dajcie znać!
A przy okazji mam takie pytanko: jak i gdzie można sprawdzić gdzie aktualnie jest przesyłka od Oschy?
edit: już znalazłam![]()
Ostatnio edytowane przez Blafia ; 22-04-2013 o 07:14
No dokładnie takie same mam odczucia...
Chociaż zalosowanie nic nie kosztuje, to jednak się człowiekowi jakoś nie chce...
Albo może te wzory i kolory teraz takie słabe, a jakby puścili coś WOW, to by inaczej było...
Nawet nie wiem czy się cieszę, że ta paczka do mnie wędruje... ble
A ja sobie zalosujęTylko jak? Wrzuca się do kosza i co dalej? go to checkout? czy jak?
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
News z FB:
Draw for JK Fern has now finished, next one should be up today with the remainder of the Deep Forest Collection (Eden Copper Beech, SN Ash & Phaise Juniper), we'll update on that shortly.
DZIEWCZYNY! CHUSTY JUŻ NA STRONIE, MOŻNA LOSOWAĆ!!!
zaglosowalam, znaczy przystapilam do konkursu "zaplac za osche"![]()
![]()
![]()