Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Mieszany widok

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Madles, nie ma opcji koszyka, tylko "add entry" czyli na moje ewidentnie losowanko

edit: wlasnie doczytalam twojego posta

i jak, zapisalas sie?

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja się zapisałam z czystej ciekawości
    Nie wierzę, że mnie wylosują, a nawet jeśli to się wymieni albo sprzeda
    Z info na FB wynika, że koło południa będzie rozstrzygnięcie...

btw, aż dziwne uczucie, kiedy tak można bez problemów dodać na ich stronie chustę "do koszyka"

Chustomanka Awatar madlles
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yvona Zobacz posta

edit: wlasnie doczytalam twojego posta

i jak, zapisalas sie?
    ja czegoś nie kumam..skoro to co dodałam poprzez "add entry" wygasa po 15min to skąd będą wiedzieli
    co ja chcę wziąść? no i czego dodaje się produkt, wpisuje dane i strona woła o numery kart???
    W sensie, że jak mnie wylosują to ściągną z karty? a w innym przypadku kwota ta będzie zablokowana???

..a to wszystko po to, że wcale nie chcę oschy kupić hihi chyba odzywa się we mnie
    żyłka hazardowa..

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madlles Zobacz posta
    ja czegoś nie kumam..skoro to co dodałam poprzez "add entry" wygasa po 15min to skąd będą wiedzieli
    co ja chcę wziąść? no i czego dodaje się produkt, wpisuje dane i strona woła o numery kart???
    W sensie, że jak mnie wylosują to ściągną z karty? a w innym przypadku kwota ta będzie zablokowana???
    eee, niee...

U mnie było tak: zalogowałam się na stronę, wybrałam tak jakby trzy chusty (czyli trzy głosy), kliknęłam "add entry", pojawiły mi się w koszyku, kliknęłam "check out", a później "enter draw". Na końcu pokazał się komunikat, że poprawnie przystąpiłam do losowania i że jeśli mnie wylosują to dostanę powiadomienie na mail.

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blafia Zobacz posta
    eee, niee...

U mnie było tak: zalogowałam się na stronę, wybrałam tak jakby trzy chusty (czyli trzy głosy), kliknęłam "add entry", pojawiły mi się w koszyku, kliknęłam "check out", a później "enter draw". Na końcu pokazał się komunikat, że poprawnie przystąpiłam do losowania i że jeśli mnie wylosują to dostanę powiadomienie na mail.
    O dokladnie tak bylo z telefonu nie chcialo mi sie opisywac dokladnie

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

U mnie poprawnie zadzialalo. Z ciekawosci czystej sprawdzilam. Nie bylo odliczania, nie prosili o karte. A zalogowalas sie najpierw?

Uprawnienia umieszczania postów