zagłosowane - na taką mieszankę to się skuszę na 100%![]()
zagłosowane - na taką mieszankę to się skuszę na 100%![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 12-02-2013 o 21:04
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Co wy robicie z takimi jasnymi chustami? Moje się walają często po podłodze i innych dziwnych miejscach i jasnych unikam.
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
No właśnie też myślałam, że pofarbować. A jedwab się farbuje sensownie?
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ja nie planuję używać, bo mi się jasne nie podobająale może będzie potem coś warta, jak dalej mnie nie będą jasne kręcić to bez wyrzutów sprzedam....
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Triblenda z dzikim jedwabiem nie bylo, ale byl ze zwyklym jedwabiem
Otoz dodatek lnu sprawia ze chusta jest bardziej szorstka w dotyku, przynajmniej do momentu totalnego zlamaniaTylko z jedwabiem, duzo mieksza, nie wymaga lamania. O nosnosc nie ma sie co bac, bo jedwab to jedna z najmocniejszych znanych nici. Takie wiec towarzystwo lnu, czy jego brak nie powinno decydowac tu o nosnosci chusty.
Marcel 3 lata
dzięki
no i dlatego klikac 1 proszę![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Czyli sam jedwab będzie lepszy? Zmieniłam w takim razie na 25%silk
Ale ciekawe na co się zdecydują jak obie opcje będą miały po niemal tyle samo głosów![]()
moze sie zdecydują na niebieskie roze![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
No ale kiedy można się spodziewać nowej kolekcji?ale mi będzie polowań brakować
![]()
ee pewno jakies solowki poleca pomiedzy kolekcjami. Widac po Oschy ze sie niezle rozkrecila. Na pewno maja cos w zanadrzu![]()
Marcel 3 lata