madzi: Dziękuję za mega konkretną odpowiedz![]()
madzi: Dziękuję za mega konkretną odpowiedz![]()
Ten Jelonek jest z jedwabiem, ale wełenkę będzie można taką utkać. Wełenka to póki co tylko czarno-biały Ispir.
Zdjęcia w albumie na Facebooku to próbki wzorów, część z nich możemy powtarzać w innych składach i kolorach.
Szkoda :/// A miałam nadzieję na jelonki z kaszmirem lub wełną.
a kiedy coś z kaszmir??
Może elfy??![]()
Jedwab na zimę
teraz królować powinien kaszmir i wełenka
a jelonek to aż się prosi o taki skład właśnie
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Natalio z koła zębate z wełną?
jest już stosowny wątek życzeniowy![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Natalio, koła zębate z wełną, jelonki z wełną no i ja bym chętnie misie z wełną jeszcze raz zobaczyła...
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
jelonki z wełną w takiej samej kolorystyce jak te jedwabne
i misie polarne w mroźnym błękicie z białym!!!!! napaliłam się po fotach na FB, że może jest taka wersja u Was, ale niestety![]()
(takie mniej więcej połączenie jak w arze - pięknie wyszło)
2 + 7 (2005-2018)
O, ja też poproszę o jelonki z wełną, kolor jak w tych jedwabnych![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Chyba nie uda się odtworzyć tego koloru i wzoru Jelenie z wełnąMusiałby być inny kolor.
Polarię chciałam zrobić w graficie, ale można by również utkać ją w takim rzadkim kolorze - coś między turkusem a zielenią.![]()
Elfy/jelonki w kaszmirze - bajka
BuuuChyba nie uda się odtworzyć tego koloru i wzoru Jelenie z wełnąMusiałby być inny kolor.
![]()
A to może to bordo jaskółkowe w takim razie, tak jak dziewczyny pisały - byłaby szansa? Też byłoby pięknie.
No i oczywiście koła w wełence![]()
Bordowe (jak jaskółki) jelonki z wełną - taaaaaak
W ogóle wzór jest dla mnie genialny!!! Troszkę przypomina stylistyką elfyA jak już przy elfach jesteśmy, to w wełence też byłyby boskie
Może jakiś ciemnoczekoladowy brąz. Albo zieleń, taki chłodny, "leśny" odcień, ale nie za ciemny. Do tego wątek elfów beżowy, złotawy ahhh
![]()
Dziękuję za możliwość pomarzenia![]()
Ostatnio edytowane przez lampka ; 31-10-2012 o 19:06
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
Elfy w butelkowej zieleni wełenka albo kaszmir...
Albo pancy![]()