eden
nie caprica
bluebell
i chora jestem, że tyle kasy poszło
(cóż, nouveau aurora sfinansuje szaleństwo)
2 + 7 (2005-2018)
Karusku gratuluję nowego nabytkuKoniecznie pochwal się zdjęciami jak już dojdzie
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
ekhem TUTAJ stos tej samej dziewczyny co linkowałam wcześniej
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Zoana - dzieki za linka - już wiem że z nowej kolekcji nie ruszyło mnie generalnie nic,
miodowa chusta ma dla mnie zasikany kolor, brązowe róże są chyba najbrzydsze jakie wyszły do tej pory, a czerwień w biedronkach jest na tych fotkach brzydka
tak więc raz jeszcze DZIĘKUJĘ!!!
Poczekam na kolekcję zimową, która mam nadzieję będzie w tonacji żywszej i chłodnej
A co do stosu tej mariny - mnie jakoś paszcza nie spada... albo ma wejścia u źródła, albo nieziemki hajs. Ale posiadania caaaaaałej kolekcji po protu nie kumam, to już zakrawa mi na jakąś chorą obsesję, bo nie wierzę że wszystkie chusty podobają się jej aż tak, by je koniecznie mieć, ale to tylko moje zdanie.![]()
Ja wolę mieć wybrane radujące moje serce i uczucie niedosytu![]()
Ostatnio edytowane przez Zuz ; 25-09-2012 o 18:24
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A na fejsie info, które ulubiony Bing tłumaczy jako poniżej widać:
"Just do wynajęcia ty wszyscy wiemy, że będziemy zajęci postu i admina za parę dni więc będzie szukał do listy ostatnich czterech przedmiotów z kolekcji Equinox, skoro mamy już wyczyszczone rzeczy nieco bardziej pierwszy."
Ukojona tymże wyjaśnieniem niemniejszym idę spać. Dobranoc, Drogie Poławiaczki Osz![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
wow! troche mnie nie bylo
z blw sobie do was wracam
pieknie
zmeczona ze 102
ale warto bylo
ale widze ze nic nie przegapiłam, czy jednak coś
opr. Karusku! gratki! ja tam nawet wersje blue bardzo lubię![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i