wiecie co, gorzej mi
spodobały mi się kapuściane główki do tego stopnia, że chyba sobie zapoluję.
jak te bawełniane noszą? są w ogóle lniane?
sorewicz za głupie pytania ale nie czytałam watku od dechy do dechy i trochę profan ze mnie![]()
wiecie co, gorzej mi
spodobały mi się kapuściane główki do tego stopnia, że chyba sobie zapoluję.
jak te bawełniane noszą? są w ogóle lniane?
sorewicz za głupie pytania ale nie czytałam watku od dechy do dechy i trochę profan ze mnie![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
ja mam miętowe różyczki i one mają 20% lnu![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Narazie mam tylko takie. Jeszcze sie nie motalismyMaly mi ucieka
![]()
Marcel 3 lata
Tak preorder ma być rozsyłany po zakończeniu jesiennej kolekcji.Już się nie mogę doczekać
Na pierwszy rzut miała iść SN Orchid, bo już utkane.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
ja się nie nadaję do polowania :/
a rózyczki albo chmurki są w ogóle "kupowalne"? tak w drugim obiegu oczywiście, za horrendalne sumy?
w końcu kto bogatemu zabroni?![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Justynko teraz prawie wszystkie osze, o ile są na sprzedaż w ogóle,osiągają wysokie ceny,niestety :/
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Piekne te chmurki!
Gratulacje!!!
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Dziewczyny ja najmocniej przepraszam (i wstyd mi jednocześnie) za moją niewiedzę, ale skąd wiecie, że Osche na sklep rzucili?![]()
Wchodzicie codziennie na ich stronę i sprawdzacie, czy jak to działa?
Swoją drogą mnie to trochę dziwi, że jest tak duży popyt na nie, a podaż niska- przecież jakby śwignęli więcej tych szmat, to więcej by zarobili, bo podejrzewam, że by się rozesżły równie szybko... No chyba, że zależy im na utrzymaniu statusu towaru luksusowego, który mają tylko nieliczne...![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
wpadła nam kolezanka
kukułeczke zamontuj (objasni Ci zoana pare stron wczesniej)
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
mamaslon, ja już nawet nie chcę ogladać tej Twojej chusty! Nie przynoś jej na Tydzień Bliskości, ani w ogóle mi jej nie pokazuj, bo jak Ci gdzieś, kiedyś zginie, to już wiesz, gdzie jej szukaćNastepnym razem proszę mi nie dawać takich cudeniek do noszenia kloców do pomacania
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
hmm...to znaczy ze 3 albo wiecej pozostalych mam nie przynosić
a widziałyscie to!
ale się uśmiałam!:
cyt za :
Oscha Slings
We have found that the site change monitors that people are using to discover if new items are available are putting our server under significant strain! We've decided to announce in future when we'll list items, so that you no longer need to watch the site all the time....and thanks for your continued enthusiasm for our products.
a...i foty biedronek jak dziec 3ci raz pojdzie spac
specjalnie dla Agut bardziej strona ta jasniejsza, ale ta czerwona ciekawa...jakbu coś to obfoce
ps: a ja chce kamili sn zloto fioletoweszkoda ze to nie len...o! dziec wstal po raz 4rty...wymiękam...
![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 05-10-2012 o 00:31
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i