Przepraszam, że tak się wtrącę i najpewniej wyjdę na głupka, ale gdzie Wy kupujecie te chusty? Bo ja właśnie buszuję na http://www.oschaslings.com/ i wszystkie są wyprzedane...one sa sprzedawane w jakiś mega krótkich seriach, czy jak???
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
no, ale to chociaż na dobrą stronkę trafiłambo jak tak przeglądałam, a tam wszędzie napis "sold out", to zgłupiałam ;/ a dzisiaj miałam okazję ją pomacać i kurcze te chusty mają mega moc! macałam taką z 50% lnem i fajnie pracuje... no, ale to widzę, że będę musiała niezłe polowanie urządzić
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
hej masha! to ja! ta co Ci tą chustę podłożyła do macania
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
o, hej!i widzisz, co narobiłaś? już ją chcę
zapowoada się, że Franio klocem będzie, więc chusta wysłuży swoje
Ale nie sądziłam, że one tak ciężko dostępne są
no trudno- jak Stowarzyszenie chustowe mnie przyjmie na członkinię, to może częściej będę miała okazje do macania
![]()
a! to ty jestes ta 2ga chętna!
jestem za
fantastycznie!
mam tego troche, moge przynieść do pomacania w tygodniu noszenia, tam na koniec(niedziela)
ps:
widze ze pozew zbiorowy coraz bliżej![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Doszły dziś chmurki. Bardzo się podobają, bardziej drapią niż gryzą.Niestety nie leczą zapalenia spojówek - ani u mnie ani u W.
To zdj. Tosi:
IMGP4867 by asteroid.lindgren, on Flickr
Tu orginalny kadr Dominika:
IMGP4861 by asteroid.lindgren, on Flickr
milorzab, śliczności!
słuchaj, jak masz takie szczęście, upoluj mi jakieś: chmurki, eden, warkocz![]()
2 + 7 (2005-2018)
Boziu daj, żeby mi też udalo się oscha upolowac, bo kloc mi rosnie nad klocami.![]()
miłorząb!!! aaa!
zrób więcej zdjęć, pliss pliss pliss.
z bliska, z daleka, z lewa i prawa.
ja nawet nie wiedziałam, że takie chmury wyszły
a w ogóle adoptuj mnie
zaryzykuję zapaleniem spojówek, a co tam![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Aaaaa - jakie fajne te chmurki![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012