wiesz mój jeden gorączki po testach dostałchoć na ogół najpierw kaszlą i smarkają a gorączka jest później, albo nie ma jej wcale - nawet przy zapaleniu oskrzeli czy płuc
Me'shell - tak z ciekawości zaświadczenie że ma alergię czy że chore przewlekle? bo ja potrzebuję to drugie od alergologa, który prowadzi dzieci - nie dostałam recept na leki. Wizytę mamy w marcusiedzimy na telefonie i próbujemy coś załatwić

Zamieszczone przez madzior
 Zamieszczone przez madzior

,
 , 

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem
 . Też nie wiem czemu o tej porze roku go dopadło, u mnie leszczyna raczej nie pyli, zresztą on dotychczas na leszczyne nie reagował. Miał kaszel taki, że az po południu oczy miał sine. Całe noce kaszlał. No i dostaje małe dawki sterydu, żeby to jakoś opanować, inaczej nie szło.
. Też nie wiem czemu o tej porze roku go dopadło, u mnie leszczyna raczej nie pyli, zresztą on dotychczas na leszczyne nie reagował. Miał kaszel taki, że az po południu oczy miał sine. Całe noce kaszlał. No i dostaje małe dawki sterydu, żeby to jakoś opanować, inaczej nie szło.

Mam namiary na dwójkę już ale wszystko prywatnie (wizyta odpowiednio 100 lub 70 zeta). Normalnie ręce opadają... Ta droższa osoba oczywiście zajmuje się noszeniem i współpracuje z Anią Nogajską i jest po kursie więc nie usłyszę, że to "przez noszenie w chuście" Kasia rozwija się ruchowo wolniej ale...
 Mam namiary na dwójkę już ale wszystko prywatnie (wizyta odpowiednio 100 lub 70 zeta). Normalnie ręce opadają... Ta droższa osoba oczywiście zajmuje się noszeniem i współpracuje z Anią Nogajską i jest po kursie więc nie usłyszę, że to "przez noszenie w chuście" Kasia rozwija się ruchowo wolniej ale...  A teraz jako że chora i wynudzona siedzeniem z młodszą siostrą w domu to robi taczki i wspina się nogami na ściany... Wczoraj zaproponowałam Helence ich umycie czym obraziłam Jej Majestat
 A teraz jako że chora i wynudzona siedzeniem z młodszą siostrą w domu to robi taczki i wspina się nogami na ściany... Wczoraj zaproponowałam Helence ich umycie czym obraziłam Jej Majestat  
 . Znaczy zaświadczenie chyba jest, że dziecko choruje na chorobę przewlekłą, ale precyzuje jaka to choroba.
. Znaczy zaświadczenie chyba jest, że dziecko choruje na chorobę przewlekłą, ale precyzuje jaka to choroba.

i powiedzieć, że żyjemy
 i powiedzieć, że żyjemy  

I to ciekawe przez jaki czas?
 I to ciekawe przez jaki czas? 
						 może magiczny pył mnie odmieni
 może magiczny pył mnie odmieni  będę miała dostawę do Kauflandu w Żyro
 będę miała dostawę do Kauflandu w Żyro