Pokaż wyniki od 1 do 20 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Widok wątkowy

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LittleMonster Zobacz posta
    IMO to powinno być 1 zaświadczenie: o chorobie przewlekłej zwanej alergią . Znaczy zaświadczenie chyba jest, że dziecko choruje na chorobę przewlekłą, ale precyzuje jaka to choroba.
    Cytuję naszą pediatrę w kwestii treści zaświadczenia: zaświadczenie, że przysługuje Bebilon Pepti na choroby przewlekłe do X roku życia (to określenie wieku ponoć jest konieczne).

Co do rehabilitantów - mam namiary na ponoć bardzo dobrych z Błonia (poleciła mi ich nasza pediatra bo obserwuje ich niezłe wyniki w rehabilitacji od dłuższego czasu u swoich pacjentów - to w ramach NFZ) no i do Elżbiety Szeligi też mam już zaklepany termin na za 2 tygodnietj. jak Kasia się nieco podleczy z tych galopujących suchot. Ale 130 zł za pierwszą wizytę to naprawdę dużo. I co z tego, że kolejne 'tylko' 100 zeta? I to ciekawe przez jaki czas?

Mi - faktycznie nie doczytałam i myślałam, że to Kajetan tak się nie garnął do chodzenia. Co ten pośpiech z nami czyni

Iza - my już nie zarażamy, możesz śmiało jutro zajeżdżać. Kasia na prostej ku zdrowiu, osłuchowo już bez większych zastrzeżeń ale leki jeszcze przez 8 dni ma brać. Najważniejsze, że już katar odpuszcza i nie kaszle tak strasznie. I jak ja się cieszę, że już nie mam w najbliższych dniach perspektywy podziwiania dziecka ledwie żywego od wysokiej temperatury z wenflonem zainstalowanym tuż nad czołem...
    Ostatnio edytowane przez egla30 ; 18-01-2012 o 00:07
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Uprawnienia umieszczania postów