wyslij jako mms do ktorejs tu, moze ona zrzuci na kompa![]()
wyslij jako mms do ktorejs tu, moze ona zrzuci na kompa![]()
Marcel 3 lata
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Hehe... Ćwiczcie wyobraźnię...
Mój aparat w telefonie nie teges...Właśnie zrobiłam nim fotkę, bo taniuka usycha w swojej pracy (jedną wysyłkę wzięłyśmy), a mam jej dowieźć jaskóły po 15, no i dooo... Kolory z kosmosu, więc to bez sensu...
![]()
metis, no nie przygotowana do pracy poszłaś! jak można było nie wziąć aparatu...dzisiaj!![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Czerwien sie ciezko fotografuje, kazdy kto robi choc troche zdjec na codzien ci to powie![]()
Marcel 3 lata
Ostatnio edytowane przez metis1 ; 11-01-2012 o 13:00
nie no, Hitchcock normalnie![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
a swoją drogą, to z tego wątku tylko ja, metis i Karusek ustrzeliłyśmy jaskółki???
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
Ja jeszcze ustrzelilamZe strony sledzacej przesylki widze ze w nocy gdzies w Niemczech byly - takze nie wiem czy juz dzis dotra
Marcel 3 lata
No to 1/5 rzutu nasza!![]()