ach siedze ii marze o tych Waszych ptaszkach ... no nic jakby co to taniuko miła pamietaj o mnie
![]()
ach siedze ii marze o tych Waszych ptaszkach ... no nic jakby co to taniuko miła pamietaj o mnie
![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
zarty zartami, ale nie usiedze...
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Czy ja napisałam, że wymagający???![]()
Gdyby był wymagający, to by mnie tutaj - o, tu właśnie! - nie było...
Szefo jest kochany i nie zawraca mi sobą za bardzo głowy...A mógłby, bo takie jego prawo
Cholercia, no mam je tu pod lampką i...![]()
No chyba trochę zbliżone do rubionrota (widzisz, Kamila, jak dobrze, że miałam Twojego niedawno ma pożyczce!), ale jednak łagodniejsze...No i gładkie, a nie indio czy jakiś "trójwymiarowy" wzór, to dużo zmienia...
Takie "jasne bordo" bym powiedziała po prostu...
Zamęczycie mnie dzisiaj...
![]()
O, taniuka, jestem pewna, ze się w nich zakochasz na zabój!
To nie jest dobra wiadomość dla Ciebie, Zuzolciu...
No, ale spokojnie, przecież za pół roku będzie zrealizowany ten pre-order...
A, i dodam jeszcze, że te wrzosowe gałązki i ptaszorki lekko błyszczą czy opalizują jakby...Chyba ze to fatamorgana, bo co chwilę po nie sięgam i się gapię...
![]()
Dla Was wszystko...![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ostatnio edytowane przez Zuz ; 11-01-2012 o 15:36
Coach dyplomowany SWPS
właśnie rozpakowałam!
są CUDNE CUDNE CUDNE. Piękny kolor!!!!!!!
zdjęcia za jakiś czas, u mnie już ciemnawo za oknem, więc i tak będą z lampą, niestety![]()
2 + 7 (2005-2018)
Coach dyplomowany SWPS
no to się doczekałam i mamcuuudne są - kolor naprawdę winno-malinowy (przynajmniej w tym świetle co je widzę
), cienka, ale zwarta, w dotyku czuć delikatny meszek - nie miałam wcześniej kaszmira, więc trudno porównać. Nie wytrzymałam i szybka kieszonka nawet była, trzyma konkretnie moje 12 kg. Szerokość ok. 68 cm
Natomiast może jestem dziwna, ale fenomenu wzoru jaskółek wciąż nie czuję...ładny owszem, ale głównie jak chusta jest rozłożonaw kieszonce słabo widać... chyba nawet wolałabym winnego kaszmirowego pancyka
lub nawet gałązki.
Zdjęcia nawet zrobiłam. Ale starym słabym aparatem (bateria w lustrzance akurat padła), no i ciemno już. Jedno jest z lampą, drugie bez z dużą czułością i szumami.
![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013