no, ale skoro szalały, to zamiast się zgrzać, spocić i przeziębić, to się dobrze bawiły hartując?
daj Pani czochu profilaktycznie i do przodu z optymizmem!
no, ale skoro szalały, to zamiast się zgrzać, spocić i przeziębić, to się dobrze bawiły hartując?
daj Pani czochu profilaktycznie i do przodu z optymizmem!
mi. och i achgratulacje Kochana i trzymam kciuki za szczęśliwe miesiące i za dalszy ciąg też
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
No proszę, proszę, się Pani postarała
mi., gratulacje i spokojnych 6 miesięcy![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
dziękuję
nie bardzo miałam wyjście - w końcu mi Iza termin "wydała" konkretny, czyż nie?![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
noooo.. dobrarozpatrzone pozytywnie. I jak? działa?
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
GRATULACJE WIELGACHNE! Widzę, że wszystko zgodnie z planem i zaleceniem Siostry Izy![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
dziękuję
no, jest mała obsuwka, ale (ufff...) zmieściłam się w wyznaczonym (trzymiesięcznym - ufff....) terminie![]()
ojtamojtam, nie czepiajmy sie szczegółów
trzymam kciuki za spokój do rozwiązania sprawy![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
mi., cóż za miła niespodziankaGratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!
dzięki, Suri!
btw - faaaaajny blog. urocze zdjęcia!
Dziewczyny,
widziałyście plan Tygodnia Bliskości?
idziecie na coś?
jak Wam się widzą te tegoroczne warsztaty?
opóźńienie niekoniecznie. W niedzielę wieczorem przemarzła, w poniedziałek wieczorem gorączka. Gardło pobolewało już w szkole..
Ja wiem, ze zwierzałam się kilka postów temu, co przy tempie życia naszego wątku sugerowaoby raczej przemarznięcie na wiosnę, ale Twój drugi suwaczek spowodował chwilowe ożywienie tu
choco - przesyłkęęę?? jakąąą??? a wiesz ze ja już mam w sklepie tenerkipewno już Wam niepotrzebne, nie?
w piątek mnie nie będzie, bo mam szkoelenie, ale.. mój monsz będzie !!!
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 04-10-2011 o 11:13
pffffff!
ja mam świadomość tempa przepływu czasui o TAKIE właśnie opóźnienie mi chodzi. pytam, bo u mnie to jest reakcja błyskawiczna - dziś wieczorem przemarzłam, to (najpóźniej) jutro rano dostanę gorączki (jeśli mam jej dostać). No i zaciekawiło mnie, że takie opóźnienie może być.. bo to mi poszerza obszar poszukiwań w razie jakiegoś temperaturowego niedomagania syna mego (póki co jedynego
)
mi., dzięki
IzaBK, niestety pogoda teraz zdradliwa... Mam nadzieję, że Eli szybko minie i nie pozaraża Was wszystkich...
btw ostatnio przejeżdżałam przez osiedle i jeden samochód mi się rzucił w oczy- od razu domyśłiłam się, że to WaszNiezła jesteś
![]()
suri - hahaha, reklama dźwignią handlu![]()
choco - ale co to za przesyłka????????
Ela po dwóch dniach chorowania już zdrowiutkajutro śmiga do szkoły.
ja chorazaraziłam się od Julki, którą zaraził mój mąż... a propo opóźnień - tak właśnie tu się stało, był chory 2 tyg temu, potem tydzień zdrowy, i po tym zdrowym tygodniu złapało Julkę, a wczoraj mnie :/ bez sensu
dodatkowo jesteśmy po wizycie u ortopedy z Julką - wszystko ok, ale... czemu zawsze musi być jakieś ale????
bardzo boli ją nóżka, nie może stać, bardzo płacze, nie ma mowy o wejściu po schodach - nie jest w stanie się podźwignąć na nodze, od razu upada
a jak już chodzi (jeśli chodzi) - to kuleje...
no masakra...
czemu to nie wyszło przed wizytą u lekarza????
dzisiaj chyba nas czekają odwiedziny na Niekłańskiej... :/