no znowu rubinrot, ja sie od niej odczepic nie moge
do tego wysmienicie mi do granatu styka![]()
no znowu rubinrot, ja sie od niej odczepic nie moge
do tego wysmienicie mi do granatu styka![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
antracyt![]()
niestrawność minęła i mogę znowu w moim ulubionym plecaku z krzyżem chodzić
edit: Filippo, trochę warkoczyków i miękkie niesamowicie![]()
2 + 7 (2005-2018)
hmmm, czyżby wyszło, kto je na allegro zakupił?![]()
2 + 7 (2005-2018)
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Różowe flamingi no-cottonNa razie trochę z nimi walczę, mam nadzieję że się do siebie przekonamy.
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
Umówiłyśmy się na wstępne, kulturalne macanie. A ja, jak ten szakal przebiegła, w portfeliku skitrane miałam fundusze. Po czym niemal z punktu zaatakowałam: "To ja bym wzięła". Nastąpiło zaskoczenie, odruch obronny, dwa kroki w tył i nawet łzy zakręciły się w oczachA tak serio, było całkiem wzruszająco. Ta chusta dwa lata nosiła fajnego chłopaka i była tą ostatnią, która została.
U nas znów ryby alpakowe hasały po lesie![]()
szary nautilus - klasyk gatunku
Mery&Mariu->Fifi&Lilu
http://www.dpp.warszawa.pl/
czarna zarka po raz pierwszy![]()
to my obok szłysmy dzis w annie storcza...i tyle narazie, jak bedzie trzeba ja podespac to moze cosik czerwono białego![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i