Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
to ja spacer w falach zaliczylam
do tego odkurzanie chaty
no i teraz dziec mi tak na plecach śpi
nie wiem czy ja odkładac![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
To ja jeszcze dołożę spacer w agave z lnem. Hm... No nie wiem co myśleć o tej chuście![]()
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
pawie c/b w kieszonce z moją trzylatką - zasnęło się córci w aucie, a panowie koła zmieniać mieli, więc... siup, do szmaty i spanko dalej![]()
Spacer w antracycie, odkurzanie w natkowych motylkach ze lnem (brąz-turkus).
do lekarza i po lekarzu ellaroo la rae, kolorowo dla pocieszenia po szczepieniu (matkę trzeba było pocieszaćcórę cycek pocieszył), i jakieś pół godz. w perełce, nie pranej jeszcze, dopiero co przybyłej, ale nie dało się nie spróbować
![]()
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
z rana do szkoły w zielonych rybkach na rozgrzanie, po domu w cz-b indio (suuper chusta,totalnie już złamana, nie wiem po co mi inne)
Dzisiaj był jedwabny brązowy Japan, uwielbiam go - nawet zapach polubiłam![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
zielono-różówe babskie mt
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
pod domu głównie w kółkowych ślimaczkach
.
.
.
jak ja kochamtego mojego syneczka ze on taki rączkowy
.
nie wiem dlaczego mi prawie wszyscy współczują![]()
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
W sumie mało ważne w czym dziś nosiłam( a nosiłam w jade deli le i w farbowanych lnianych pawiach)...
ważne ,ze noszenia zażyczyła sobie moja córa
po 11 miesiącach przerwy! i była bardzo zadowolona. Ja też![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Skowronki jedwabne![]()
Dziś znów fioletowe gekony![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
W tej chwili ząbkująca Młoda śpi na plecach w tęczy francuskiej... A wczoraj był piękny jesienny spacer w Dyni
Edit: A na koniec, przed wyjściem do pracy, był jeszcze spacer w Zarze fresh![]()
Ostatnio edytowane przez livada ; 07-11-2011 o 23:36
Cały dzień w labiryntach. Mało mi się wzór nie poodciskał. Z przodu i na plecach![]()
my dzis pasiak nati zmiękczałysmy
3h. wysło
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i