Indio szmaragd. (I po co motałam?Teraz muszę zdjąć z bazarku, bo mi osłabła wola sprzedawania
)
Indio szmaragd. (I po co motałam?Teraz muszę zdjąć z bazarku, bo mi osłabła wola sprzedawania
)
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
pawie v/w
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
diament z bambusem
{Hoppediz} Chusta żakardowa niebiesko zielone pawie pióra
Dziś nosiłam w plecaku Hanti - pierwszy raz od dobrych paru miesięcy. I w turkusowym leo - pierwszy raz pewnie od roku. I przypomniałam sobie, dlaczego leoś jest taki fajny, że czeka na następne dziecię. I przypomniałam sobie, dlaczego czeka w szafie (do ponad 12 kg synka mam jednak wygodniejsze chusty)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Agave, bo Indio w praniu![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Rose Silk Indio, boskie jest i mała sama je wybrała![]()
Bianka 04-09-2010
Oschowe czerwone chmurki![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
siedze w lnianych motylach fiolet wlasnie
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ślimaki perlmutt/schwarz
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
nie nosiłam![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
no co wy
u nas ida zęby
wiec dziecko spi na mnie
gdyby nie chusty to byłabym mega rozwalona matka
a tak daje jakos rade
po raz kolejny dziekuje ze są chusty![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
U nas na usypianie dziś była Lena, ale to była krótka chwila bo dziewczynka nie miała drzemki popołudniowej.
U mnie próba noszenia na plecach ( didymos jonas) zakończyła się w trybie natychmiastowym płaczem, gwałtownym prostowaniem nóżek i odpychaniem. Chyba zbliża się koniec![]()
Tomek 1994, Franek 2002, Antek 2011