Na słotę jesienną najlepszy jest April![]()
Na słotę jesienną najlepszy jest April![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
W domu indio puder seide. Przyleciało w piątek, ale dopiero dziś o poranku poczułam się dość świeżo by przyoblec ciało w jedwabie i nie obrazić ich mą codzienną wymiętościąEteryczne cudo, szlachetne, subtelne, mgielne
Kalina uznała, że smaczne ponadto. Obśliniła jakieś pół metra bieżącego luksusu.
A w plenerze agave z lnem pięknie mieniła się w słońcu...
Anyszko, jaki kolor Twoich pawi lnianych?
Ostatnio edytowane przez alifi ; 16-10-2011 o 15:52 Powód: uzupełnienie
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
podziwiałam dzisiaj te pawieŚliczna gradacja!
a my się dziś nosiliśmy w stendhalu na pikniku chustowym![]()
2 + 7 (2005-2018)
Wyrafinowane ptaszory!
A te polary w ogóle psują temat. Ja moją agave pokryłam dziś kurtą niemęża, która wraz z moją nienową czapką oraz nienowymi butami do górskich wędrówek czyniła ze mnie kloszarda. Wystający z polaru górny fragment Kaliny mógł w tym zestawie robić za łebek psinki, kloszardziego towarzysza niedoli
A tak się ładnie, choć niewidocznie, kalinowa czapeczka i kalinowe butki z tą chustą rymowały...
Ostatnio edytowane przez alifi ; 17-10-2011 o 08:31
pierwszy raz od nie wiem kiedy dzis nie miałam swojego dziceka zachustowanego...a o dziwo miałam pod rękna tysiąc pieknych chust i mamuski w zacnych wiazaniach
tydzien noszenia zakonczony
ps:alifi![]()
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 16-10-2011 o 23:52
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja dziś nie nosiłam (w chuście), ale za to udało mi się na spacer zamontować Młodą na plecach u M. - w fioletowych gekonach![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
po bardzo długiej przerwie i my się nosimy
a już się bałam że to koniec naszego noszenia - uffff
ostatnio w kółkowej łowickiej
![]()
Magdalena - jestem chustoholiczką...
To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
i ja jestem nosicielką...
Pawie nie moje są, ale chyba sobie sprawię jakąs gradację (wstępnie ustalone)
Nie masz co być zazdrosna, bo cudeńka chwalone i już niedługo zadasz w nich szyku. I jeszcze w nagrodę dostaniesz moje do łamania![]()
My w weinrotach nosiliśmy. Gradacja była dla wtajemniczonych do podziwiania spod lady hehe
Czule kąsająca, wysokoenergetyczna, cudnie nosząca dynia. Mniam![]()
na spacerek poszła dziś przez pana listonosza dostarczona grecja zielona - nie mogłam się oprzeć wywleczeniu jej na światło dzienne, w domu indio rubinrot (ogony mi tak nie majtają, ale na ulicy luuubię jak mi majta)
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
dziś, jak od dobrych kilku dni- wełniane paski Nati Brezo
i jeszcze AngelPack![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Dzisiaj spacer a potem długa drzemka w natkowych Liliach, znanych również jako Żonkile![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)