o matako ale stos,pieluch tyle jak dla 3 dzieci conajmniej![]()
o matako ale stos,pieluch tyle jak dla 3 dzieci conajmniej![]()
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
jasenka ślicznie to wygląda![]()
Gratuluję stosidła!!!!!
To i ja się zebrałam na sfotografowanie stsiku młodszego syna, bo zaraz z niego wyrośnie
chyba wszystkie formowanki są na fotkach, bo aktualnie lecimy na tetrze, bo przy tej pogodzie to formowanki schną i schną...
trzy rzędy od lewej formowanki rozmiar S szyte przeze mnie, czwarty rozmiar M i One Size, bo powoli zaczynamy dorastać
na górze wełniaczki i gdzieś jeszcze mnóstwo polarkowych otulaczy.
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
Przegięłam, co?
A tak po prawdzie, to ta szuflada pełna raczej nie bywa, bo zwykle 1/3 schnie, 1/3 jest w praniu. Fakt - mogę sobie pozwolić na pranie co 3 dni i nie mam stresa, że coś mi nie doschnie i nie będę miała dziecku czego na pupę włożyć. Ale niestety schną mi dość długo. Pralkę sobie zanabyłam genialnie pioracą i dopłukującą (jak nastawiam stripping pieluch, to mi się nic nie pieni już od pierwszego prania), ale wirówkę mam słabą i wyjmuję mocno mokre z pralki, więc schną i schną.
Aleksandra
Jasenko, ja mam problem z wirówką ale to ze starości mojej pralki. I mój patent (mało ekonomiczny ale lepszy niż mokre pranie), to po skończonym praniu dodatkowe wirowanie na dwie tury. Wyciągam połowę pralki i wiruję to co zostało. I potem drugą połowę. U mnie słabo odwirowuje jak jest pełna pralka jak 3/4 bądź mniej to jest ok.
No i zamurowało mnie na widok Twojego STOSISKA
edit: aha i ja bym się nie przejmowała, że przegiełam tylko bym sobie zaplanowała co SOBIE kupię jak to wszystko kiedyś sprzedam![]()
teraz też tak mam...na dodatek cały czas czekam aż schudnę więc nic nie kupuję poza butami'bo schudnę i będzie za duże'. Do zdrowych psychicznie też nie należę, jak widać, bo nie robię wiele w celu schudnięcia a stan ten trwa od....15 miesięcy
Ale stopuję z pieluchami na razie, bo mam wystarczająco choć nawet w połowie nie tyle co Ty
![]()
Konsekwentnie nie oglądam tego wątku![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.