Tak, frędzlowata to nasza najbardziej odświętna pielucha...Na największe okazje jeno...
Szkoda, że sezon się skończył, teraz tylko po domu może śmigać i cieszyć nasze oczy...
Tak, frędzlowata to nasza najbardziej odświętna pielucha...Na największe okazje jeno...
Szkoda, że sezon się skończył, teraz tylko po domu może śmigać i cieszyć nasze oczy...
Moj stosik dopiero czeka na malucha, pewnie wielokrotnie będzie się jeszcze zmieniał, czekam jeszcze na 3 pieluszki
AIO i kieszonki
Pierwszy rzad kieszonki, drugi formowanki
otulacze
plus całe stado prefoldów
na razie chyba stop gromadzeniu kolejnych, póki maleństwa nie ma
o...pokaźny stosik, zwłaszcza jak na "czekający", bo na pewno jeszcze wiele rzeczy będziesz chciała dokupić/sprawdzić, jak już maleństwo się pojawi![]()
świetne stosiki, takie kolorowe
U mnie ostatnio muśliny świecą na półce swą bladościąale zaczęłam gromadzić formowanki więc nie będzie nudno
![]()
Ostatnio edytowane przez bianka2009 ; 26-10-2011 o 00:40
kurczę, ja przy Lwiaku miałam tylko 6 kieszonek i 8 formowanek +3 otulacze a tu taaakie stosy pokaźne.
Tym razem troche zaszalałam bo mam aż 11 kieszonek! w tym 4 szyte przez siebieno i z 12 formowanek, z czego 8 szytych przez siebie
i jak patrzę na stos to myślę sobie, że szaleństwo, ale jak wchodzę tu to widzę, ze norma w dolnej granicy![]()
mamaani dla mnie najfajniejsze w nim jest to że 3/4 pochodzi z wymianekwięc nie był kosztowny
![]()
Sześć stron temu wklejałam stosik z początków naszego wielopieluchowania, po pół roku wygląda to tak:
Od lewej i od góry:
Pierwszy stosik - nocne, ułożone pionowo:
Na górze - Wonderoos i Cushie Tushie.
Na dole - Wonderoos x2.
Drugi stosik:
Torba na brudy Itti Bitti, Babyetta, Małe Me x2, Franiszka, Babyetta, Franiszka, Babyetta.
Trzeci stosik:
Jednokolorowe Charlie Banana x7.
Czwarty stosik:
Babyetta, Charlie Banana, Fuzzi Bunz x2, Charlie Banana x2.
I chociaż mam ich mnóstwo, to wciąż, jak zobaczę jakąś kolorową na bazarku, to mi serce mocniej bije...![]()
Fajne te stosy, ale coś mi się w głowę stało i przestało mnie to podniecać.
Chwilowo jestem w stanie,że pielucha ma nie przeciekać i być wygodna.A wiecie jaka to ulga dla portfela?
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
jadorota dzięki
mamaani zaintrygowałaś mnie tymi motylkami![]()
mój stosik powiększył się o pieluszke z falbanką, dwa flipy i dwa cudne chinczyki![]()
Sznurka mam cudny otulacz od jadorotylepszy niż flip dla nas, bo krój bardzo podobny a się na nóżkach mojego pulpecika nie odciska
no a jadorota ma taki czderski czarny w motylki pul
i bym chciała taka kieszonkę na maxa, zbieram kase...super, że Ci tak stosik przyrasta, mnie się rzadko udaje coś wymienić na pieluszkę...trzymam kciuki żeby się chuścioszek pojawił jak najszybciej
![]()
a to Dzikowy Koszyk, ten formowankowy (bo jest jeszcze kieszonkowy, tylko jak jeden odpoczywa, to drugi pracuje):
lewy rządek, od góry: Piraci, Króliki i Alicja nie znanego mi pochodzenia, przejęte od Demonki, siedem razy Monkey Snuggles
prawy rządek, od góry: cztery Storchenkindery, formowanka uszyta przez Atelkę (ma pas z biało-niebieskiego Indio), formowanka Yetty, dwie formowanki Ekomamy i mój najnowszy nabytek - Fluffle albo jakoś tak![]()
piękny stosik formowanekmy ostatnio jesteśmy zakochane w formowankach na noc
Przy okazji wyjazdu udalo mi sie uchwycic cala nasza kolekcje, wiec pokaze w koncu swoj bardzo monotematyczny stos
Od lewej od dolu
Pierwszy rzad: 3x TB Flexitot v2, 1x TB Bamboozle Stretch
Drugi rzad: 3x chinki, 2x yetta
Trzeci rzad: 5x TB AIO mikrofibrowe
Czwarty rzad: 2x TB AIO bambusowe, 1x TB AIO v2, 2x IB Tutto
Piaty rzad: 7x Flip
Szosty rzad: 12x Stay Dry do Flipa, 12x prefoldy z organicznej bawelny do Flipa
wiecej grzechow nie pamietam![]()
B. 2011
S. 2012 [']
M. 2013
B. 2014
This Chanel Basic Flap case is usually an modern design and style simply by Karl Lagerfeld exactly who went on above inventive leadership from the Chanel trend property within 1983. The main style is the Chanel couple of. fifty five chain case, which in turn will take it has the title through the year or so regarding its birth and labor, February 1955. The particular Chanel a couple of. fityfive tote ended up being probably the most new with it's time period because of the rewards of any chain strap, which allows girls to place his or her handbag on the supply rather than within their palm. Chanel identified the requirement women of all ages align his or her hands cost-free. The Basic Flap handbag is usually labeled using interlocking CC, of announced within 1980s as well as varies from alternative Chanel 2. fityfive purses, it characteristics quilted string strap, lozenge pattern plus double flap closure. That typical could be worn out to get at night or daytime used way up having skinny jeans, skirt and so on. With august 2005, in special event from the 50th loved-one's birthday on this travelling bag, Karl Lagerfeld revived the first pattern, this specific well-known reissue, nevertheless, has the first Mademoiselle lock in addition to a strong all sequence tackle in lieu of the two intertwined Cs, plus the reissue turned out to be all the more well-known as compared with it's authentic. Thus, bags having a couple intertwined Cs are usually referred to as Traditional Flaps. Each girl requires a Vintage Flap throughout the woman assortment. Many lovers also get inflated number of Flap luggage. If you ever don抰 own a single, at this point there are certain online shops providing Chanel flap typical carriers at numerous price ranges, although the grade of the products can also be several. The look-alike Chanel basic flap tote is a superb decision to its excellent design yet decrease value, and it also frequently comes in various model colours. tag: chanel outlet,chanel outlet handbags,Chanel Cambon Handbags
Szastprast - bardzo mi się podoba ta zielono-filetowa MSW ogóle te ręcznie farbowane MS i HL na bazarku, ale ceny mnie trochę przerażają, bo bym wykupiła
Ale ty się widzę też na nie zasadziłaś
![]()