Strona 43 z 88 PierwszyPierwszy ... 33353637383940414243444546474849505153 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 860 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Tak, frędzlowata to nasza najbardziej odświętna pielucha... Na największe okazje jeno... Szkoda, że sezon się skończył, teraz tylko po domu może śmigać i cieszyć nasze oczy...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustomanka Awatar sznurka
    Miejscowość
    Puszcza Knyszyńska

Domyślnie

Moj stosik dopiero czeka na malucha, pewnie wielokrotnie będzie się jeszcze zmieniał, czekam jeszcze na 3 pieluszki

AIO i kieszonki

Pierwszy rzad kieszonki, drugi formowanki

otulacze

plus całe stado prefoldów
    na razie chyba stop gromadzeniu kolejnych, póki maleństwa nie ma

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

o...pokaźny stosik, zwłaszcza jak na "czekający", bo na pewno jeszcze wiele rzeczy będziesz chciała dokupić/sprawdzić, jak już maleństwo się pojawi

Chustomanka

Domyślnie

świetne stosiki, takie kolorowe
    U mnie ostatnio muśliny świecą na półce swą bladością ale zaczęłam gromadzić formowanki więc nie będzie nudno
    Ostatnio edytowane przez bianka2009 ; 26-10-2011 o 00:40

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

kurczę, ja przy Lwiaku miałam tylko 6 kieszonek i 8 formowanek +3 otulacze a tu taaakie stosy pokaźne.
    Tym razem troche zaszalałam bo mam aż 11 kieszonek! w tym 4 szyte przez siebie no i z 12 formowanek, z czego 8 szytych przez siebie
    i jak patrzę na stos to myślę sobie, że szaleństwo, ale jak wchodzę tu to widzę, ze norma w dolnej granicy

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sznurka Zobacz posta
    Moj stosik dopiero czeka na malucha, pewnie wielokrotnie będzie się jeszcze zmieniał, czekam jeszcze na 3 pieluszki

AIO i kieszonki

Pierwszy rzad kieszonki, drugi formowanki

otulacze

plus całe stado prefoldów
    na razie chyba stop gromadzeniu kolejnych, póki maleństwa nie ma
    Sznurka czadowy ten stosik, ale Twój malec będzie miał super, ja mojej Ani tak nie rozpieszczam jakbym chciała, niestety kaski brak, ale też mamy swoich faworytów, kiedys sfoce

Miejscowość
    Puszcza Knyszyńska

Domyślnie

mamaani dla mnie najfajniejsze w nim jest to że 3/4 pochodzi z wymianek więc nie był kosztowny

Chustoguru Awatar annia
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Sześć stron temu wklejałam stosik z początków naszego wielopieluchowania, po pół roku wygląda to tak:

Od lewej i od góry:
    Pierwszy stosik - nocne, ułożone pionowo:
    Na górze - Wonderoos i Cushie Tushie.
    Na dole - Wonderoos x2.

Drugi stosik:
    Torba na brudy Itti Bitti, Babyetta, Małe Me x2, Franiszka, Babyetta, Franiszka, Babyetta.

Trzeci stosik:
    Jednokolorowe Charlie Banana x7.

Czwarty stosik:
    Babyetta, Charlie Banana, Fuzzi Bunz x2, Charlie Banana x2.

I chociaż mam ich mnóstwo, to wciąż, jak zobaczę jakąś kolorową na bazarku, to mi serce mocniej bije...

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Fajne te stosy, ale coś mi się w głowę stało i przestało mnie to podniecać.

Chwilowo jestem w stanie,że pielucha ma nie przeciekać i być wygodna.A wiecie jaka to ulga dla portfela?
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustomanka Awatar jadorota
    Miejscowość
    Wielkopolska

Domyślnie

mamaani dla mnie najfajniejsze w nim jest to że 3/4 pochodzi z wymianek więc nie był kosztowny
    O widzę kilka moich Nawet nie wiesz jak się cieszę, że Twoje maleństwo je będzie nosiło. No i niezmiennie trzymam kciuki
    Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadorota Zobacz posta
    O widzę kilka moich Nawet nie wiesz jak się cieszę, że Twoje maleństwo je będzie nosiło. No i niezmiennie trzymam kciuki
    Dorota a ja mając Twój otulacz, marzę o kieszonce w motylki od Ciebie to chyba życzenie gwiazdkowe bedzie

Miejscowość
    Puszcza Knyszyńska

Domyślnie

jadorota dzięki

mamaani zaintrygowałaś mnie tymi motylkami
    mój stosik powiększył się o pieluszke z falbanką, dwa flipy i dwa cudne chinczyki

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

jadorota dzięki

mamaani zaintrygowałaś mnie tymi motylkami
    mój stosik powiększył się o pieluszke z falbanką, dwa flipy i dwa cudne chinczyki
    Sznurka mam cudny otulacz od jadoroty lepszy niż flip dla nas, bo krój bardzo podobny a się na nóżkach mojego pulpecika nie odciska no a jadorota ma taki czderski czarny w motylki pul i bym chciała taka kieszonkę na maxa, zbieram kase...super, że Ci tak stosik przyrasta, mnie się rzadko udaje coś wymienić na pieluszkę...trzymam kciuki żeby się chuścioszek pojawił jak najszybciej

Chustoholiczka Awatar szast.prast
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

a to Dzikowy Koszyk, ten formowankowy (bo jest jeszcze kieszonkowy, tylko jak jeden odpoczywa, to drugi pracuje):

lewy rządek, od góry: Piraci, Króliki i Alicja nie znanego mi pochodzenia, przejęte od Demonki, siedem razy Monkey Snuggles
    prawy rządek, od góry: cztery Storchenkindery, formowanka uszyta przez Atelkę (ma pas z biało-niebieskiego Indio), formowanka Yetty, dwie formowanki Ekomamy i mój najnowszy nabytek - Fluffle albo jakoś tak

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

piękny stosik formowanek my ostatnio jesteśmy zakochane w formowankach na noc

Chustomanka Awatar jadorota
    Miejscowość
    Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaani Zobacz posta
    Sznurka mam cudny otulacz od jadoroty lepszy niż flip dla nas, bo krój bardzo podobny a się na nóżkach mojego pulpecika nie odciska no a jadorota ma taki czderski czarny w motylki pul i bym chciała taka kieszonkę na maxa, zbieram kase...super, że Ci tak stosik przyrasta, mnie się rzadko udaje coś wymienić na pieluszkę...trzymam kciuki żeby się chuścioszek pojawił jak najszybciej
    Mamoani, no aż się rumienię. Cieszę się, że gdzieś w świecie moje wytwory komuś się sprawdzają...
    No a motylki mam jeszcze. ALe nie dużo Chyba, że Ci pula sprzedam i sobie spróbujesz
    Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadorota Zobacz posta
    Mamoani, no aż się rumienię. Cieszę się, że gdzieś w świecie moje wytwory komuś się sprawdzają...
    No a motylki mam jeszcze. ALe nie dużo Chyba, że Ci pula sprzedam i sobie spróbujesz
    no właśnie myślę o tym pulu, czekam na kaskę z allegro i chyba zamówie u Ciebie otulacz dla chłopca w takim fasonie jak mój, na 18 grudnia potrzebny...dasz radę??

Chusteryczka Awatar chioma
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Przy okazji wyjazdu udalo mi sie uchwycic cala nasza kolekcje, wiec pokaze w koncu swoj bardzo monotematyczny stos

Od lewej od dolu
    Pierwszy rzad: 3x TB Flexitot v2, 1x TB Bamboozle Stretch
    Drugi rzad: 3x chinki, 2x yetta
    Trzeci rzad: 5x TB AIO mikrofibrowe
    Czwarty rzad: 2x TB AIO bambusowe, 1x TB AIO v2, 2x IB Tutto
    Piaty rzad: 7x Flip
    Szosty rzad: 12x Stay Dry do Flipa, 12x prefoldy z organicznej bawelny do Flipa

wiecej grzechow nie pamietam
    B. 2011
    S. 2012 [']
    M. 2013
    B. 2014

Domyślnie chanel 2.55

This Chanel Basic Flap case is usually an modern design and style simply by Karl Lagerfeld exactly who went on above inventive leadership from the Chanel trend property within 1983. The main style is the Chanel couple of. fifty five chain case, which in turn will take it has the title through the year or so regarding its birth and labor, February 1955. The particular Chanel a couple of. fityfive tote ended up being probably the most new with it's time period because of the rewards of any chain strap, which allows girls to place his or her handbag on the supply rather than within their palm. Chanel identified the requirement women of all ages align his or her hands cost-free. The Basic Flap handbag is usually labeled using interlocking CC, of announced within 1980s as well as varies from alternative Chanel 2. fityfive purses, it characteristics quilted string strap, lozenge pattern plus double flap closure. That typical could be worn out to get at night or daytime used way up having skinny jeans, skirt and so on. With august 2005, in special event from the 50th loved-one's birthday on this travelling bag, Karl Lagerfeld revived the first pattern, this specific well-known reissue, nevertheless, has the first Mademoiselle lock in addition to a strong all sequence tackle in lieu of the two intertwined Cs, plus the reissue turned out to be all the more well-known as compared with it's authentic. Thus, bags having a couple intertwined Cs are usually referred to as Traditional Flaps. Each girl requires a Vintage Flap throughout the woman assortment. Many lovers also get inflated number of Flap luggage. If you ever don抰 own a single, at this point there are certain online shops providing Chanel flap typical carriers at numerous price ranges, although the grade of the products can also be several. The look-alike Chanel basic flap tote is a superb decision to its excellent design yet decrease value, and it also frequently comes in various model colours. tag: chanel outlet,chanel outlet handbags,Chanel Cambon Handbags

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Szastprast - bardzo mi się podoba ta zielono-filetowa MS W ogóle te ręcznie farbowane MS i HL na bazarku, ale ceny mnie trochę przerażają, bo bym wykupiła Ale ty się widzę też na nie zasadziłaś

Uprawnienia umieszczania postów