Strona 39 z 88 PierwszyPierwszy ... 29313233343536373839404142434445464749 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 780 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Chustoholiczka Awatar barbamama
    Miejscowość
    Sumatra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Magda- dzięki! To ja się piszę na zakupy w CH&cH Może za miesiąc jak wrócę z wakacji?
    A weehuggery kupię tylko niech się pojawią wzorki, które mnie interesują Materiałowe zakładki mi nie straszne bo zazwyczaj i tak ich nie używam, wolę jak przy brzuszku jest tetra, albo formowanka
    A może chcesz sprzedać jakiegoś weehuggera albo thirsties mogłabyś kupić coś innego

dopiero co kupiłam, jak się nacieszę chwilkę to pomyślę.

Ale z tymi zakupami możemy coś pomyśleć. Ja wracam z urlopu pod koniec sierpnia, to może wtedy coś mi się jeszcze przyda, we'll see.
    Bo przesyłka priorytetowa mnie drogo wyszła bo 35 zł, ale dzięki temu pieluszki zamówione dwa dni później niż jedno z zamówień w sklepie w Pl (i kurierem! a z Uk szło pocztą), a przyszło wszystko tego samego dnia. To jest właśnie Polish reality..
    (*) 08, barbidou VIII '09 barbabelle II '11 barbotine & barbalala II '13

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A już myślałam, że zrobię dobry biznes pewnie się nie doczekam i kupię nówki
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustoholiczka Awatar barbamama
    Miejscowość
    Sumatra

Domyślnie

A już myślałam, że zrobię dobry biznes pewnie się nie doczekam i kupię nówki
    Jeśli mi się Ignacy zaraz odpieluchuje to Ci opylę jakąś bardziej męską a mojej pannie coś w kwiatki kupię.
    Chyba że mi mąż nie pozwoli bo on ma dużo do powiedzenia

będę o Tobie pamiętała. A którą byś chciała ?
    (*) 08, barbidou VIII '09 barbabelle II '11 barbotine & barbalala II '13

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

napisałam pw bo nas zaraz stąd pogonią.

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Jul - co kupiłaś
    Zarzekałam się, że nie będę kupować na bazarku, ale że CP zrobiły się jakieś za ciasne plus młodzież w ramach braku lepszych zajęć rozpina rzepy, to kupiłam IB SIO na próbę, no i z rozpędu czekam jeszcze na kieszonkę eko mamy, alohy, otulacz Blueberry, formowankę Graham Bear Wear, Snuggle pants i kilka wkładek.

No i też zastanawiam się (choć mało intensywnie do czego przyczynia się aktualny brak wzorków) nad otulaczem weehugger (murmle obiecała dać pomacać swój; jutro po południu będziemy razem spacerować gdzieś w okolicach dużego placu zabaw, jakbyś chciała dołączyć do macania) i jeszcze jakąś nocną formowanką żeby jednak definitywnie wyjść z nocnych pampków. A potem się będę dalej zastanawiać czego mi jeszcze trzeba
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jul - to poszalałaś

W związku z wyjazdem- wszystko wyprane - brakuje tylko ślicznej brązowej w białe kropki yetty... i tego co kupione ale jeszcze nie doszło czyli 4 formowanek BBH ( ja mam chyba jakiegoś bzika na punkcie formowanek)

1 od lewej otulacze, 2 kieszonki, 3,4 - formowanki

Ostatnio edytowane przez aginia ; 16-07-2011 o 17:55

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

A tak serio; pod kotem stos tetry i prefoldów, dookoła kota: formo baby jungle, tysiula z bambusem, yettka minkee, NB, i juz nie widac- kilka formo tetro, wkłady do tetro, flipy i otulacz yettka w kwiatki(i po co mi tyle otulaczy????)
    Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015

Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona

mamru
    Guest

Domyślnie

Ktosikowa jaka ochrona stosiku
    u nas tak, choć ostatnio posprzątałam i cześć na straganie

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Ktosikowa jaka ochrona stosiku
    u nas tak, choć ostatnio posprzątałam i cześć na straganie

co to znaczy cdn w sygnaturce marysiu?
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

mamru
    Guest

Domyślnie

Martusiu, to znaczy że jeszcze nie skończyłam etapu płodzenia/rodzenia/powiększania Rodziny. I uprzedzając pytania; nie, jeszcze nie jestem w ciąży

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Martusiu, to znaczy że jeszcze nie skończyłam etapu płodzenia/rodzenia/powiększania Rodziny. I uprzedzając pytania; nie, jeszcze nie jestem w ciąży
    oki oki
    a juz myslalam
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

mamru- cudnie!!!!

A wiecie, jak trudno wyjąc pieluche spod kota???
    Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015

Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona

Chustomanka Awatar Jacuszkowa
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ktosikowa Zobacz posta
    mamru- cudnie!!!!

A wiecie, jak trudno wyjąc pieluche spod kota???
    heh, moja kota upodobała sobie wkłady do Flipa i na nich przesiaduje ostatnio
    Jacuszek - 14.03.2011 i Jagódka - 7.05.2014

Doradca Noszenia ClauWi® (kurs zaawansowany)

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

No to może i ja się pochwalę. Pieluchuję wielo od początku czerwca.
    Wyprawkę dostałam od dziadków, którzy na moja prośbę zakupili dla nas komplet chińczyków, zamiast jakiejś durnogrającej karuzelki czy kolejnego pluszowego misia

Drugi rząd - króliczki oraz dwie ostatnie - turkusowa z wzorkami i szara w gwiazdki - Baby Land,
    2 jednokolorowe - Naughty Baby kupione od Kilerka_81 na forum,
    cała reszta chińczyki. Na zdjęciu wszystkie poza dwiema w praniu - gwiazdki i fioletowe zwierzątka.
    Do tego 30 mikrofibrowych wkładek i 30 szt. tetry, choć na razie nie nie stosuję jej do pieluchowania.
    Przymierzam się do zakupu otulacza i formowanek.

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

agina co to za formowanki te zielone i turkusowe? piękne są

Chustomanka

Domyślnie

Dziewczyny świetne stosiki

Chustonoszka Awatar edyta1411
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Stosiki bardzo naprawdę bardzo imponujące w przeciwieństwie do mnieno ale tok to już jest szewc bez butów...
    Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
    http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ten wątek to moje argumenty na męża, totalnie go zatyka jak widzi te sosiki a ja mam wtedy przepustkę na zamówienie kolejnej pieluszki dzięki dziewczyny!!!!

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Muszę mojemu też pokazać

Chustonoszka Awatar lubawa
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Przy okazji wyjazdów wszystkie pieluchy poprane, także zrobiłam im wreszcie fotkę

Od lewej idąc od dołu:

1. szorty BabyIdea S, gatki Storchenkinder S, 2x otulacze Wolwikkel Amsterdam (r. 0 i 1), gatki polarowe Pumpkin Pants, wełniane gatki i długie spodnie Snuggle Pants, 2x kąpieluszki Imse Vimse
    2. kieszonka Bumgenius, 3x Close Parent SIO, Real Easy S, kieszonka Ecobubs S, otulacz WeeHugger r. 1
    3. kieszonka Blueberry Minki, Cushie Tushies, Real Easy Minki M, kieszonka Bumgenius Artist, AppleCheeks r. 2, kieszonka Rumparooz, Cutie Patootie AIO
    4. Baby Beehinds AIO M, 2x Bitti Tutto, 2x Itti Bitti M

dół:

1. Wonderoos, Charlie Banana onesize, Real Easy M, 2x otulacze Flip, kieszonka Smartipants, Issy Bear night
    2. Issy Bear day, kieszonka i AIO od eko_mamy, kieszonka Swaddlebees, Tots Bots AIO, 2x Bambooty Easy dry
    Formowanki:
    3. 2x Nature Babies Lovable (r. 1 i 2), Lulu Nature nocny Dodo Bambou, 2x Baby Beehinds (konopna i bambusowa), 2x Storchenkinder na troczki
    4. formowanka od eko_mamy, 4x Monkey Snuggles, Dunk'n'Fluff

Uff
    Brakuje jeszcze S-ek na gościnnych występach: formowanki bambineo, fioletowej Itti Bitti i czekoladowej Baby Beehinds AIO
    Ostatnio edytowane przez lubawa ; 08-08-2011 o 14:23
    Nina IX 2010

Uprawnienia umieszczania postów